MİDYAT SÖĞÜTLÜ FATİH ORTAOKULU`NDA STEM SINIFI AÇILIŞI YAPILDI

Midyat Söğütlü Fatih Ortaokulunda, Türkiye Akademik ve Bilimsel İş Birliği Projesi (TABİP) kapsamında, Yunus Emre Enstitü tarafından STEM ve robotik kodlama sınıfı oluşturuldu.STEM sınıfı Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer`in katılımı ile törenle

Mardin 6.12.2019 09:09:50 0
MİDYAT SÖĞÜTLÜ FATİH ORTAOKULU`NDA STEM SINIFI AÇILIŞI YAPILDI

Midyat Söğütlü Fatih Ortaokulunda, Türkiye Akademik ve Bilimsel İş Birliği Projesi (TABİP) kapsamında, Yunus Emre Enstitü tarafından STEM ve robotik kodlama sınıfı oluşturuldu.STEM sınıfı Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer'in katılımı ile törenle hizmete açıldı.

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın himayelerinde gerçekleştirilen proje kapsamında  oluşturulan STEM ve robotik kodlama sınıfının açılış törenine, İl Milli Eğitim Müdürümüz Şehmus SÜMER, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Şehmus GÜREL ve Murat DOĞAN,  Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref ATEŞ, Midyat İlçe Kaymakamı Hüseyin TEKİN, Midyat Belediye Başkanı Veysi ŞAHİN, Midyat Garnizon Komutanı Albay Mustafa AKIN, Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir ALTAY, Midyat Jandarma Komutanı Kalender Savaş ÜNAL ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

SÜMER,  Midyat  Söğütlü Fatih Ortaokulu'nda, Türkiye Akademik ve Bilimsel İş Birliği Projesi (TABİP) kapsamında  oluşturulan STEM ve robotik kodlama sınıfı için Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref ATEŞ'e teşekkür ederek ilimizde başka okullarda da buna benzer bilim sınıflarının oluşturulması için destek istedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00