Midyat`ta Yeşil Vadi Cafe Restaurant Açılışına Yoğun İlgi

Midyat`ta işletmeye açılan Yeşil Vadi Cafe & Restaurant, Medeni Akydoğan ve Abdülgani Seyitoğlu isimli iki genç girişimci`nin ortaklığı ile bugün törenle açılışı yapıldı.

Mardin 12.11.2017 17:57:02 0
Midyat`ta Yeşil Vadi Cafe Restaurant Açılışına Yoğun İlgi

Midyat'ta işletmeye açılan Yeşil Vadi Cafe & Restaurant, Medeni Akdoğan  ve Abdülgani Seyitoğlu isimli iki genç girişimci'nin ortaklığı ile bugün törenle açılışı yapıldı.

 

  Midyat ilçesinde gerçekleştirilen  Açılış törenine  Mardin eski Milletvekili Nihat Eri, Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, Midyat Belediyesi Personel Müdürü Şehmus Gümüş, Midyatlı iş adamlarının  yanı sıra STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan işletme ortağı Abdulgani Seyitoğlu;  "Öncelikle açılışımıza hepiniz hoşgeldiniz. Bugün burada ortağım ve çalışma arkadaşlarımız ile, Türk mutfağı başta olmak üzere, mahali yemekleri, Fransız mutfağı, açık büfe hizmetini ve gün boyu zengin menü hizmetini müşterilerimize sunacağız. Bizim için öncelik müşteri memnuniyetidir" diyerek açılışı gercekleştirmek üzere   Mardin eski Milletvekili Nihat Eri ve Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin beye bıraktı.

 

Söz alan Eski Mardin Milletvekili Nihat Eri, "Bugün bu işletmenizin açılışını yaparken işletmemizin Midyat'a kazandıracağı güzelliklerin bilincinde olarak  burada bulunyoruz.. Eski zamanlarda ki Midyat ile şuan ki Midyat arasında çok fark  var. Şuan Midyat denilince şık modern mekanların hizmet verdiği Modern  işletmeleri görüyoruz, genç girişimcilerin iş hayatına girişlerinde heyecanlarına biz de ortak olduk. Unutmamalı ki her işyeri hem ilçeye hemde bölge ekonomisine can verecektir. Genç kardeşlerimi kutluyor İşletmenin Midyat'a ayırlısı olmasını temenli ediyorum'' dedi.

 

Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin  ise " Öncelikle genç kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Mahali yemekleri, Türk Kültürlerini tanıttılari için böylesi güzel lezzetleri bizlere sundukları için şükran borçluyuz. Kardeşlerimize hayırlı olsun diliyorum" dedi.

 

Açılışta ayrıca Midyat Müftülüğünden vekaleten gelen din görevlisi ise işyerinin bereketi için dualar okumasının ardından  Eski Milletvekili Nihat Eri ve Midyat ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin tarafından  Açılış Kurdalesini kesilerek işletme hizmete açıldı.

 

 

Açılış bölgede nadir görünen katılım ile  ile gerçekleşti. Açılış için yapılan ikramlarda  misafirlere açık büfe uygulaması yapılırken, ikramlık olarak Mardin mahali yemeklerin den kaburga dolması, içli köfte, dolma, sarma,  ve çöp şiş, kumpir gibi  yemeklerin yanı sıra Dünya Mutfağı'ndan ala carte  menü, pizza ve birbirinden lezzetli tatlı çeşitleri İle hizmet sundu. Açılışa katılan tüm davetliler memnuniyetini dile getirirken, işletmenin , yemeklerine ve hizmete hayran kaldıklarını bildirdiler.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00