MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI NASIROĞLU`NDAN ESNAF ZİYARETİ

Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Nasıroğlu, bu kez Kuyumcular Çarşısı, Kocamanoğlu Caddesi, Mardin Caddesindeki esnafı ziyaret etti.

Polisiye Haberler 12.01.2014 11:17:32 0
MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI NASIROĞLU`NDAN ESNAF ZİYARETİ

Mardin ili Midyat ilçesinin Başarılı ve Sevilen Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu,ilçe esanfını gezerek sohbet etti.Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Nasıroğlu, bu kez Kuyumcular Çarşısı, Kocamanoğlu Caddesi, Mardin Caddesindeki esnafını  ziyaret etti.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Şehmus Nasıroğlu, vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinleyerek sorunlarını dinliyor. Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Nasıroğlu, esnafın hal ve hatırlarını sorarak sorunlarını dinliyor.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, çarşı ve esnaf ziyaretine Belediye Başkan yardımcısı Tevfik Baysal ve Cazım Aslan eşlik ediyor. 

 “Midyat’ta büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz.”

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Nasıroğlu, tarihi ve turistik kentin gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını söyledi. Nasıroğlu, “Başlatmış olduğumuz projelerle Midyat geleceğe taşıyoruz. Midyat artık cazibe Merkezi oluyor. Midyat’ın tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz. Midyat artık Türkiye’de değil dünyada tanınan bir marka olma yolundadır. Midyat’ta büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Tarihi binaları restore ederek kentin gezilebilecek ve görülebilecek merkezlere dönüştürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde dizi film, sinema, belgesel ve klip çekimlerinde tercih edilen bir ket haline geldi.”dedi.

Başkan Şehmus Nasıroğlu, üç dönemdir hizmet ettiklerini belirterek, önümüzdeki seçimlerde Ak Parti’den aday aday olduğunu söyledi. “Allah izin verirse yine Midyat Belediye Başkanlığına adayım. Midyatlıların desteğini her zaman gördüm, şimdide görmek istiyorum. Yarım kalan projelerimizi hayata geçirmek için ve seçmelerimden gelen talepler üzerine yeniden adayım. Midyat o kadar hızlı değişti ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Midyat’ı tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Midyat’ın vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize her zaman önem vermişimdir.”

Esnaf: “Başkanımız Bizi Yalnız Bırakmıyor.”

Başkan Nasıroğlu’un ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Midyatlı esnafı ise, Başkan’a isteklerini istek ve arzularını aktarma imkânına buldukları için çok memnun kaldıklarını belirtiyorlar. Vatandaşlar Başkan Nasıroğlu’nu görünce hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor.

 

ARTUKLU HABERT AJANSI-MARDİN/MİDYAT


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04