Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Mardin’in Midyat Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, parti yöneticileri birlikte ile Midyat Sınırlı Sorumlu Toplu İşyeri Kooperatifi ziyaret etti.

Mardin 28.02.2024 12:59:00 0
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Mardin’in Midyat Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, parti yöneticileri birlikte ile Midyat Sınırlı Sorumlu Toplu İşyeri Kooperatifi ziyaret etti.

 

31 Mart 2024 Pazar Günü Yapılacak Mahalli İdareler Seçimi İçin, Midyat Sınırlı Sorumlu Toplu İşyeri Kooperatifi ziyaret ederek esnafın görüş ve düşüncelerini dinledi. Başkan Şahin, esnafın talep ve sorunlarını not alarak çözüm sözü verdi.

 

İlk olarak dükkânları tek tek gezerek esnafa ‘hayırlı işler’ diledi. Site esnafının talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Veysi Şahin, eksik ve aksaklıkları not alarak en kısa sürede çözüm sözü verdi.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, sadece seçim sürecinde değil her zaman esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek görüşlerini dinlediklerini ve sıkıntılara çözümler ürettiklerini söyledi.

 

Onlarca işletmenin bulunduğu Sanayi Sitesinde esnafla buluşarak kendilerini dinlediklerini anlatan Başkan Şahin, yeni yapılacak olan 2. Sanayi Sitesi kurulması, Organize Sanayi Sitesi (OSB) kurulması hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Şahin,  Sitedeki esnafımızın genel anlamda memnuniyetine şahit olduğunu ifade ederek, gazetecilere açıklamalarda bulundu. “gördüğünüz gibi site artık yetersiz, ihtiyaca artık cevap vermiyor. Söğütlü mahallesinde belirlenen bir yerde 2. Sanayi Sitesi kamulaştırma süreci ile hazine bakanlığından bir arazi devraldık. İnşallah seçimlerden sonra kazmayı vuracağız. Çok talep var. Yine aynı şekilde Organize Sanayii Bölgemiz Cizre yolunda büyük bir hızla alt yapı çalışmaları devam edip, parselasyon yapılmış durumda inşallah onu da en kısa sürede hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Özellikle Mersin'de, Gaziantep'te ve dışarıda iş yapan hemşehrilerimizi buraya çekmek sureti ille istihdamı giderme yolunda çok önemli mesafe kaydedeceğimiz inanıyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan bizlere bu konuda çok büyük destek verdiler. Ben kendilerine şahsım ve Midyat halkımız adına kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Site yönetimine ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Site esnafımıza da kolaylıklar diliyorum Çok olumlu dönüşler alıyoruz. İnşallah 31 Mart'ta bunun semeresini alacağız. ” dedi.

 

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış ise, " Bugün Sanayi Sitesine esnaf kardeşlerimizle bir araya geldi. Cumhurbaşkanımızın onlara verdiği desteklerden ve KOSGEB desteklerinden dolayı hem ziyaret ettik, hemhal olduk kendileri ile 31 Mart Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Abdullah Erin, Midyat Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin'e destek çalışması yaptık. Gerçek belediyeciliği burada beş yıl daha hizmet ve vizyon projeleri ille Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz." dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19