MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI VEYSİ ŞAHİN'DEN 'RAMAZAN AYI' MESAJI

Mardin'in Midyat ilçesi Belediye Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Veysi Şahin 'Ramazan Ayı 'dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mardin 22.03.2023 11:32:00 0
MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI VEYSİ ŞAHİN

Mardin'in Midyat ilçesi Belediye Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Veysi Şahin 'Ramazan Ayı 'dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Veysi Şahin Mesajında;

 

‘’Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi dünyamızda müstesna bir yere sahip olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize hamd-ü senalar ediyorum. Sevgi ve merhamet kapılarının ardına kadar aralandığı Ramazan ayını; özünde yer alan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, dua ve ibadetlerimizle layığıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. 

 

Büyük bir heyecanla kavuşmayı beklediğimiz on bir ayın sultanını, bu yıl 11 ilde yaşanan Asrın Felaketi olarak tarihe geçen yıkıcı Depremlerin gölgesinde idrak ediyoruz.  Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu ve Ramazan ayının kutlu güzelliklerini buruk hissedebileceğiz.. Bunun burukluğunu hissetsek bile kalplerimizde Ramazan huzurunu birlikte yaşayacak, gönül köprülerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. 

 

Bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif ayını kutluyorum. Ramazan’ın tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyor, sevdiklerimizle bir arada sağlık ve sıhhat dolu bir bayrama ulaşmamızı temenni ediyorum. 'Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00