MİDYAT BELEDİYESİ YKS TİMİ SINAV BOYUNCA GÖREV YAPACAK

Mardin’in Midyat ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavına giren öğrencilere yönelik adres tarifi, ulaşım gibi konularda destek vermek üzere ekipler oluşturuldu.

17.06.2023 16:06:00 0
MİDYAT BELEDİYESİ YKS TİMİ SINAV BOYUNCA GÖREV YAPACAK

Mardin’in Midyat ilçesinde  Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavına giren   öğrencilere yönelik adres tarifi, ulaşım gibi konularda destek vermek üzere ekipler  oluşturuldu

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin tarafından oluşturulan Ekipler İlçe  girişlerinde YKS'ye girecek olan öğrencilere adres tarifi, ulaşım vb. her türlü desteği sağlamak amacıyla, huzurlu bir sınav ortamı için sınav yapılan okulların etrafında devriye ve denetim çalışmaları yaparak, Öğrencilerin rahat bir ortamda sınava girmeleri için görev yaptı.

 

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin girişleri ile cadde ve sokaklarda korna çalınmaması, yüksek sesle müzik dinlenmemesi, inşaatlarda da çalışmalara ara verilmesi konusunda gerekli önlemler alınarak vatandaşlara  uyarılarda bulundu.

 

Sınava katılacak öğrencilere başarılar dileyen Midyat Belediye Başkanı  Veysi ŞAHİN , “Her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS’ye girecek öğrencilerimize her türlü desteği sağlıyoruz. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Onlara güveniyoruz. Meslek seçimlerinde önemli bir adım olan Yüksek Öğretim Sınavına katılacak tüm gençlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19