MİDYAT BELEDİYESİNDEN BAŞKENT ANKARA'DA MUHTEŞEM TANITIM ATAĞI

Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Gençlik Festivalinin dördüncü gününde de yoğun ilgi gören Midyat Belediyesi standı, ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Mardin 8.10.2022 20:43:00 0
MİDYAT BELEDİYESİNDEN BAŞKENT ANKARA

Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Gençlik Festivalinin  dördüncü gününde de yoğun ilgi gören Midyat Belediyesi standı, ziyaretçilerin akınına uğruyor.

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde, Millet Bahçesi'nde düzenlenen Gençlik Festivalinde Midyat Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor. Festivalin dördüncü gününde Midyat  Belediyesi Özel Kalem Müdürü Halil Polat belediye standını ziyaret eden misafirlerle hasbihal etti, gençlere yönelik proje ve çalışmaları anlattı.

 

Midyat Belediyesi ''UNESCO ŞEHRİ MİDYAT''mottosuyla katıldığı Festival'de ziyaretçiler Mardin ve Midyat yöresine özgün ürünleri tanıtıyor.Ziyaretçilere Midyat Turşusu,Midyat Üzümü,Mardin Badem Şekeri ,Mardine özgü Cevizli Sucuk(IKUDE),Madin Kahvesi ikramında bulunan Midyat Belediyesi,Midyat'ın dünyaca ünlü Telkari Gümüş ürünlerini de tanıtıyor.

 

Stand Girişine kurulan Tezgahta Midyat Taşı'nın işlenişini camlı olarak izlettiren Midyat Belediyesi standına ziyaretçiler yoğın ilgi gösteriyor.Festivalin yoğun katılımla geçtiğini belirten Midyat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Halil Polat  vatandaşları festival alanına davet ederek, “Böyle bir organizasyonda yer almak bizim açımızdan mutluluk verici. Yoğun bir katılım var. Henüz görmemiş olan vatandaşlarımızı da  standımıza davet ediyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72