MİDYAT BELEDİYESİNE AİT NOVM ESTEL BUTİK OTEL HİZMETE AÇILDI

Midyat Belediyesi tarafından Midyat’taki mevcut otel yatak kapasitesinin arttırılması amacıyla, tarihi Midyat evlerinden birini butik otele çevirme çalışmaları tamamlanarak, hizmete açıldı.

Mardin 23.01.2024 10:32:00 0
MİDYAT BELEDİYESİNE AİT NOVM ESTEL BUTİK OTEL HİZMETE AÇILDI

Midyat Belediyesi tarafından  Midyat’taki mevcut otel yatak kapasitesinin arttırılması amacıyla, tarihi Midyat evlerinden birini butik otele çevirme çalışmaları  tamamlanarak Novm Estel Hotel   hizmete açıldı.

Midyat seyahatine çıkanlar için Novm Estel Hotel harika bir seçim olacak. Klima, mini bar ve küçük mutfak olanakları sunan otel, sizi yuvanızda hissettirecek. Konuklar, Novm Estel Hotel konaklamaları süresince oda servisi hizmetlerine rahatça erişebilir. Ayrıca Novm Estel Hotel fitness merkezi ve ücretsiz kahvaltı olanakları sunuyor. Böylece Midyat seyahatiniz daha da keyifli geçmesini sağlayacak olanaklara sahip olan   İşletmenin konuklara sunduğu bir diğer kolaylık da ücretsiz otopark hizmeti. Eğer aradığınız deniz mahsulü restoranı ise, Midyat Cag Sofrasi sizin için iyi bir yemek imkanı sağlıyor.

Ulucami Mah. Hükümet Caddesi No : 40 Estel - Midyat / MARDİN adresinde bulunan  Novm Estel Hotel'e 0 444 56 28 Numaralı Telefondan ulaşılabileceği gibi rezervasyon da yaptırabilirsiniz. Cazip konaklama fiyatları,Güleryüzlü Personeli ve kaliteli yemekleri ile Novm Estel Hotel misafirlerini ağırlamak için sabırsızlıkla bekliyor.

 

 Misafirler, bu otelde huzur dolu bir tatilin tadını çıkarırken,nMidyat ilçesinin cazibesini ve Tarihi alanları keşfedebiliyor ve unutulmaz anılar biriktirebiliyorlar.  Novm Estel Hotel ve son derece dikkat çeken Mekanı Midyat ilçesini  gezmek veya dinlenmek için tercih eden herkesi bekliyor. 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19