Midyat Eğitim-Bir-Sen Üyeleri , öğretmen cinayetini protesto etti

Midyat Eğitim-Bir-Sen Sendikası üyeleri, şiddet olaylarına karşı cezai müeyyide uygulanmasını ve hukuki koruma sağlanmasını talep etti.

11.05.2024 10:58:00 0
Midyat Eğitim-Bir-Sen Üyeleri , öğretmen cinayetini protesto etti

Midyat Eğitim-Bir-Sen  Sendikası üyeleri, şiddet olaylarına karşı cezai müeyyide uygulanmasını ve hukuki koruma sağlanmasını talep etti.

 

Mardin'in Midyat ilçesinde Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği, Eyüp Sultan'da bir lisenin müdürünün yabancı uyruklu bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu öldürülmesini protesto etti.

Midyat Eğitim Bir Sen, Öğretmen Cinayetini Protesto Etti (1)Midyat Eğitim Bir Sen, Öğretmen Cinayetini Protesto Etti (1)

Sendika üyeleri, şiddet olaylarına karşı cezai müeyyide uygulanmasını ve hukuki koruma sağlanmasını talep etti.

Midyat Eğitim Bir Sen, Öğretmen Cinayetini Protesto Etti (3)Midyat Eğitim Bir Sen, Öğretmen Cinayetini Protesto Etti (3)

Midyat Hükümet Konağı önünde bir araya gelen sendika üyesi öğretmenler adına açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Midyat Temsilcisi Hüseyin Yücel, eğitim çalışanlarının şiddet olaylarına karşı caydırıcı nitelikte cezai müeyyide uygulanmasını, şiddete uğrayan çalışanlara da hukuki koruma sağlayacak türde yasal düzenlemelerin gerçekleştirilmesini acilen talep ettiğini söyledi.

Midyat Eğitim Bir Sen, Öğretmen Cinayetini Protesto Etti (2)Midyat Eğitim Bir Sen, Öğretmen Cinayetini Protesto Etti (2)

Yücel yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Eğitim çalışanları, kendilerine yönelik şiddet olaylarına karşı caydırıcı nitelikte münhasıran bir cezai müeyyide getirilmesini, şiddete uğrayana, çalışana da hukuki koruma sağlayacak türden yasal düzenlemelerin gerçekleştirilmesini acilen talep etmekte ve beklemektedir” dedi.

445445

Midyat Eğitim Bir Sen, Öğretmen Cinayetini Protesto Etti (4)

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

HABER;SELAHATTİN EROL


41.6° / 29.2°
  • BIST 100

    10739,94%2,57
  • DOLAR

    32,80% 0,05
  • EURO

    35,10% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2490,58% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3973,22% 0,00