Midyat İlçesinde AK Parti Kadın Kolları tam kadro sahada

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin 21.02.2024 19:10:00 0
Midyat İlçesinde AK Parti Kadın Kolları tam kadro sahada

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar ile çok sayıda partili kadın katıldı.

 

Düzenlenen bir organizasyonla Midyat ilçesinde seçim çalışmalarına başladılar. Gittikleri evlerde partiyi yeni bayan üye kaydı da yapan kadın kolları yönetimi, Midyat’ta girilmedik ev kucaklamadık bayan bırakmayacaklarını söylediler.

Seçim Koordinasyon Merkezinde Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ile bir araya gelen AK Kadınlar, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerini sürdürdü.

Ak Parti Kadın Kolları Tam Kadro Sahada (1)

AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, "Yerel seçimlerde Mardin genelinde başarıyı yakalayacağız" dedi.

 

Başkan Sancar, “AK Parti’nin yerel seçimlerde başarıyı yakalaması için biz kadın teşkilatlarına düşen görev ve sorumlulukların farkındayız. Mardin’de milletimizin derdiyle dertlenen, onlarla üzülen ve onlarla sevinen güçlü bir teşkilatımız var. Başarıya inanmış bu teşkilatımızla, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek AK Parti’nin yerel seçimlerdeki zaferi için sahadayız. Etkin bir mücadele içinde olacağız. Bugün burada Midyat’ta seçim çalışmalarına başladık. Midyat projeleri ile ilçede devrim yaratan Mevcut Başkanımız Sayın Veysi Şahin’i tekrar kazandırmak için çalışacağız. İnşallah seçimlerde il ve ilçelerde başarıyı yakalayacağız. Buna motive olmuş, inanmış bir teşkilatımız var. İnanıyorum ki, AK Parti’nin davasını omuzlayan, ülkesi ve milleti için koşturan fedakâr kadınlarımız, bu seçimlerden de yüzünün akıyla çıkacaktır" dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Tam Kadro Sahada (3)

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

HABER;SELAHATTİN EROL


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19