MİDYAT İLÇESİNDEŞEHİTLER İÇİN SABAH NAMAZINDA TÜM CAMİLERDE DUAEDİLDİ

Mardin'in Midyat ilçesinde Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Mehmetçikler için dua edildi.

Mardin 14.01.2024 19:58:00 0
MİDYAT İLÇESİNDEŞEHİTLER İÇİN  SABAH NAMAZINDA TÜM CAMİLERDE DUAEDİLDİ

Midyat İlçe Müftülüğü tarafından, vatan müdafaasında şehadete kavuşan Mehmetçikler için sabah namazında camilerde dua edildi.

 

Bahçelievler Mahallesi Hz. Veysel Karani Camii'nde düzenlenen etkinlikte Yasin’i Şerif okundu. İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz tarafında dualar yapıldı.

 

   Pençe-Kilit Harekâtı  bölgesinde şehit olan askerler için sabah namazını geldiğini ifade den Murat Ceylan, “Bu programı yapanlardan Allah razı olsun. Şehitlerimize  ve Filistin’dekilere dua ettik. Allah İslam ülkelerine sağlık sıhhat versin, şehitlerimize rahmet eylesin, Allah razı olsun.” dedi.

 

Abdulvahap Sağlam ise, “elim bir olayla birkaç gündür maalesef üzülüyoruz. Zaten üç aydır Gazze acısıyla yaşıyorduk. Bir acı daha katlandı. Fitnenin başının kim olduğunu biliyoruz. Maalesef Türkiye’yi Dünyayı kasıp kavuran fitnenin başı ABD ve ortaklarıdır, Siyonizm’dir. Rabbim bu sabah namazının bu duaların yüzü suyu hürmetine bizlere ümmet bilinci bahşetsin. Vatanımızı, milletimizi ve özellikle mazlumları korusun.” Diye konuştu.

Seyfettin Yeşilmen’de, “ Bugün sabah namazına katıldık. Pençe-Kilit Harekâtında şehit olan askerlerimize dua ettik. Vefat eden şehitlerimize dualar ettik.” dedi.

 

Babası ile camiye gelen 12 yaşındaki Muhammed Bulunmaz’ da, “Pençe-Kilit Harekâtında şehit olan 9 askerimiz için dua edildi. Onlar vatan için öldü, Allah yolunda öldüler. Onlarda şehadet şerbetini tattı.” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

HABER;SELAHATTİN EROL


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19