MİDYATLI GENÇ İŞSİZLİK NEDENİYLE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Mardin`in Midyat ilçesinde 35 yaşlarındaki İ.Ş adındaki işsiz genç Estel Ulucami Mahallesinde bulunan su deposunun çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Mardin 9.11.2016 14:08:57 0
MİDYATLI GENÇ İŞSİZLİK NEDENİYLE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Mardin'in Midyat ilçesinde 35 yaşlarındaki  İ.Ş  adındaki işsiz genç Estel Ulucami Mahallesinde bulunan su deposunun çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

 

İntihar girişimini gören meraklı vatandaşlardan bazıları cep telefonları ile olayı görüntülerken, kimileri de su deposunun altından intihar girişiminde bulunan genci intihardan vaz geçirmeye çalıştı.

 

İddiaya göre, Midyat Estel'de yaşayan  İ.Ş (35) işsiz kaldığını söyleyerek Midyat  Belediye BaşkanıŞeyhmus Nasıroğlu ile görüşmek istedi. 

Vatandaşların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri tarafından binanın önüne şişme yatak açıldı. Şahsın intihar girişimini gören yüzlerce vatandaşlar, meraklı gözlerle yaşananları izledi. Kimileri cep telefonları ile olayı kaydederken  Alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle olay yerinde ve çevresindeki yoğun kalabalık ise polisin uyarıları ile uzaklaştırılmaya çalışıldı.

 

Su deposuna çıkarak intihar etmek isteyen şahıs, Belediye Başkanından iş istedi."Başkan buraya gelsin.İs istiyorum issizim,bana iş verilmez ise intihar edeceğim " diyen genç Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlunun ve Emniyet Personellerinin oraya gelmesi  sonrası  Belediye Başkanı NASİROGLU' nun  Vatandasa iş sözü vermesi üzerine  ikna edilip Su Deposunun çatısından indirilen  ve  Ambulansa bindirilen  İ.Ş , sağlık kontrolü için Midyat Devlet Hastanesi'ne, ardından da işlem yapılması için polis merkezine götürüldü.

 İntihar girişiminde bulunan İ.Ş'nin  evli  olduğu belirtildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MİDYAT


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10739,6%0,9
  • DOLAR

    32,22% 0,13
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2501,76% -0,34
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,00