MİDYATLI KANAAT ÖNDERİ CENGİZ BIÇAKÇI`DAN BAŞKAN NASIROĞLU`NA ADAYLIK UYARISI

Midyat`ın sevilen Kanaat Önderlerinden Cengiz BIÇAKÇI Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu`na seslenerek ;``İki Estelli Belediye Başkanlığına Aday Olursa Ömerli Gibi,Savur Gibi Midyat`ı da Kaybederiz`` uyarısında bulundu.

Mardin 10.02.2019 19:39:21 0
MİDYATLI KANAAT ÖNDERİ CENGİZ BIÇAKÇI`DAN BAŞKAN NASIROĞLU`NA ADAYLIK UYARISI

Midyat'ın sevilen Kanaat Önderlerinden Cengiz BIÇAKÇI  Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'na  seslenerek ;''İki  Estelli Belediye Başkanlığına Aday Olursa Ömerli Gibi,Savur Gibi  Midyat'ı da Kaybederiz'' uyarısında bulundu.

 

Cengiz Bıçakçı ,sosyal medya hesabından Başkan Şhmus Nasıroğlu'na hitaben yazdığı satırlarda şu ifadelere yer verdi;

 

Sayın Şehmus Nasıroglu'na Açık Mektup

''Sayın Belediye Baskanı, Degerli Abim;


İki  Estelli Belediye Başkanlığına Aday Olursa Ömerli Gibi,Savur Gibi Midyat'ı da Kaybederiz. Biliyorsun ki Bunlarda Hizmet Adına Eser Yok.Memleketi Perişan Ederler ve Kayyum Atanır.O Kayyum da Sn.VeysiŞahin Olacak Mutlaka.Bu Seneryo Hayata Geçirilmeden Aklı Selim Olmak Size Yakışan Bir Davranış Olacaktır.

 

20 Yıl Önce Seni Büyük Bir Heyacanla Başkan Sectik..Ucaklarla Otobüslerle Araçlarımızla,Istanbul dan Izmir den Almanya dan Akın Akın#Midyata Aktık..Memlekete Hizmet Ettin.Çehresini Degistirdin ALLAH Razı Olsun.

 

Sn.Abim, Artık iki-Üç Yıl Kafanı Dinlendir.


Sağlığına Bak.. Memleketimizi Kaptırmayalım.#Devletimizin Bekaası Içın,#Midyatımızın Daha da Güzelleşmesi Içın, Torunlarımız Içın,Yakışanı Yapacağını Umar Saygılar Sunarım''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07