MİDYATLI MUHTARLARDAN MARDİN BB EŞ BAŞKANLARINA ZİAYRET

Mardin?in Midyat İlçesi mahalle muhtarları, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Ahmet Türk ve Februniye Akyol Akay?ı makamında ziyaret etti.

Mardin 26.08.2015 10:14:27 0
MİDYATLI MUHTARLARDAN MARDİN BB EŞ BAŞKANLARINA ZİAYRET

Mardin’in Midyat İlçesi mahalle muhtarları, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Ahmet Türk ve Februniye Akyol Akay’ı makamında ziyaret etti.

Midyat İlçesi Doğanyazı, Yenice ve Yeşilöz mahalle muhtarları, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Ahmet Türk ve Februniye Akyol Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin memnuniyetlerini belirten Eş Başkan Türk ve Akyol Akay, muhtarların yaşamış oldukları mahalle sorunlarını dinledi. Ziyarette, muhtarların en çok dile getirdikleri yol problemine ilişkin konuşan Büyükşehir Eş Başkanı Ahmet Türk, mevcut sorunun en kısa zamanda çözüleceğini aktardı. Ancak yurttaşların da bu konuda kendilerine yardımcı olmaları gerektiğinin altını çizen Türk, “Her zaman hizmeti esas alarak çalışma yürütmekteyiz. Ancak mevcut 4 bin 500 köyümüz var ve bu köylerin hepsini bir günde bitirebileceğimizi söyleyemeyiz. Bunların hepsini belirlenen program çerçevesinde yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz. En kısa zaman da tüm köylerimize bu hizmet ulaşacak ve var olan sorunlar en aza indirilecektir” dedi.

Görüşmenin ardından mevcut mahallerde yaşanan sorunları not alan Eş Başkan Türk, kış mevsiminin de yaklaşması ile yurttaşların olası bir problemle karşılaşmamaları için sorunun giderilmesi noktasında gerekli daire başkanları ile görüşme yaptı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07