MİDYATLI MİNİKLERİN MEZUNİYET SEVİNCİ

Midyat Belediyesi Minik Kalpler Kreşi tarafından hazırlanan Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet töreninde Minik Kalpler mezuniyet sevinci yaşadı.

Mardin 16.06.2023 19:40:00 0
MİDYATLI MİNİKLERİN  MEZUNİYET SEVİNCİ

2022-2023 eğitim öğretim dönemi tüm yurtta olduğu gibi  Midyat Belediyesi Minik Kalpler Kreşi anaokulunda da   karne heyecanı yaşandı. Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan minikler ilk karnelerini öğretmenlerinin elinden aldı. Karnelerini alan minikler, kep atarak anaokulunu bitirmenin sevincini yaşadı. Veliler ise Midyat Belediyesi’ne ve Midyat  Belediye Başkanı Veysi Şahin'e  eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

 Yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreninde anaokulu öğrencileri yıl boyunca hazırlandıkları birbirinden güzel gösterileri sergiledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda minik kalpler, Hazırladıkları gösteriler ile seyircilerden büyük alkış aldılar. Minik Kalpler Kreşi Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

 

Midyat Belediyesi Minik Kalpler Kreşi tarafından hazırlanan ve Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet töreni programına katılan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , minik yüreklerin mezuniyet mutluluğuna ortak oldu. 

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin,: 'Bu güzel etkinlikte emeği geçen öncelikle öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, mezun olacak ve ilkokula başlayacak öğrencilerimize başarılar diliyorum. Mezuniyet sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00