Miietvekili Şahkullubey`den Bayram Mesajı

AK Parti Mardin Milletvekili Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey Kurban Bayramı Münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Polisiye Haberler 13.10.2013 09:25:00 0
Miietvekili Şahkullubey`den Bayram Mesajı

AK Parti Mardin Milletvekili Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey Kurban Bayramı Münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Şahkulubey mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hikmetiyle, bereketiyle, sevinciyle bir Kurban Bayramı daha geldi. Giderek yitirmeye başladığımız değerlerimize vurgu yapması bakımından bayramlar daha da büyük önem arz ediyor günümüzde. Her bayram aslında sahip olduklarımızın farkına varmak, şükretmek ve muhtaç olanları hatırlamak adına bir fırsat biz inananlara... Bir toplumu bir arada tutan, bireylerin aralarındaki bağları güçlendiren ve kişiye dünya gailesinden sıyrılıp "kul" olduğunu hatırlatan bu müstesna zamanları hakkıyla yaşayabilmemizi temenni ediyorum.

 Kurban Bayramını dinimizin emrettiği hassasiyetler içinde kutlayabilmemiz gerekir. Kurbanlara merhametli davranıp bu bayramın anlamını bilerek düşünerek hareket etmeliyiz. Başta büyüklerimizi, komşularımızı, akrabalarımızı, kimsesizleri ziyaret ettiğimiz ve küslükleri sonlandırdığımız bir bayram yaşayalım.

 Bu duygu ve düşüncelerle, bütün vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını diliyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, bu güzel günlerin hem milletimiz, hem İslam âlemi, hem de insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


35.9° / 22°
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,05% 0,00
  • EURO

    37,61% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2740,78% -0,76
  • Ç. ALTIN

    4480,76% -0,12