MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA`DAN ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETLERİ

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya , Kızıltepe ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyareti yaparak sorunlarını dinledi.

Mardin 5.01.2019 16:36:48 0
MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA`DAN  ESNAF  VE VATANDAŞ  ZİYARETLERİ

AK Parti Mardin  Milletvekili Cengiz Demirkaya , Kızıltepe ilçesinde  esnaf ve vatandaş ziyareti yaparak sorunlarını dinledi. 

 

Kızıltepe ilçesinde Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya,Esnaflar ile sohbet ederek,sorunlarını dinledi.

 

KızıltepeDevlet Hastanesinde  Hastanesinde tedavi gören vatandaşları  ve hasta yakınlarını ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu .Milletvekili Demirkaya daha sonra Kızıltepe Cihanpol  Hastanesine geçerek burada da tedavi gören vatandaşları  ve hasta yakınlarını ziyaret edip dilek ve şikayetlerini dinledi. Demirkaya burada tedavi gören  Bölge alimlerinden Üstad Şeyh Selahattin Seydaoğlunu da ziyaret ederek bir süre görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Demirkaya daha sonra Özel İpekyolu Hastanesine geçerek burada yatan Hasta ve Hasta yakınlrını da ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve Geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Milletvekili Cengiz Demirkaya "Kızıltepe ilçesinde  esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve inançla yolumuza devam ediyoruz. AK Parti, kurulduğu günden itibaren ‘ben merkezli siyaset değil, biz merkezli siyaset yaparak’ bugünlere geldi. AK Parti olarak vatandaşın istek ve önerileri doğrultusunda hareket ediyoruz. Milletin hizmetkârları olarak sadece seçimlerde değil bugünler dışında da sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz.

 

AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizler de AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi." ifadelerini kullandı.

 

Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Milletvekili Cengiz Demirkaya , “AK Parti halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizler de AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin göstermiş olduğu bu  yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum." dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78