MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA`DAN ``MEVLİT KANDİLİ`` MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya, ?Mevlit Kandili` münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

16.11.2018 21:22:43 0
MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA`DAN ``MEVLİT KANDİLİ`` MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya, ‘Mevlit Kandili' münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

 Milletvekili Demirkaya, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) doğumu, içinde yaşadığımız dünyanın akışını değiştirmiş ve onun mesajlarına kulak veren herkese umut olmuştur.

 

Günümüz dünyasında insan onurunun çiğnendiği, haysiyetli bir hayat sürmenin zorlaştığı, insanlık onuruyla bağdaşmayacak olayların, cinayetlerin, aşağılamaların, temel hak ve hürriyetleri zedeleyen uygulamaların arttığı bir zamanda insanlık nezdindeki görev ve sorumluluklarımızı hatırlayarak kutlu Peygamberi kendimize rehber edinmeliyiz.

 

Yüce Allah’ın son peygamberine ümmet olmak; onun yolunu takip etmek ve onu örnek almak, onun takdim ettiği değer ve ölçüleri kendi dünyamıza taşımak ve onun şaşmaz rehberliğine sımsıkı sarılmaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlit Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve bütün insanların onurlu bir şekilde yaşamasına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyor, tüm Mardinli hemşehrilerimin ve İslam âleminin Mevlit Kandilini kutluyorum.''dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78