MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`DAN MARDİN`DEKİ TERÖR OLAYINA KINAMA MESAJI

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Mardn-Diyarbakır karayolunda bu sabah Askeri aracın geçişi sırasında PKK`lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 3 askerin şehadeti ile sonuçlanan terör o

14.10.2016 15:21:58 0
MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI`DAN  MARDİN`DEKİ TERÖR OLAYINA KINAMA MESAJI

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,  Mardn-Diyarbakır karayolunda  bu sabah Askeri aracın geçişi sırasında  PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 3 askerin şehadeti ile sonuçlanan terör olayını kınayarak,vatandaşları sağ duyulu olmaya çağırdı.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,tarafından yapılan yazılı basın açıklaması şöyle;

 

''Bu sabah maalesef acı bir haberle güne başladık. Mazıdağı ilçemizde zırhlı askeri aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 3 askerimiz şehit oldu.

Bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu hain saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. 

Güçlü Türkiye hedefi, her dönemde küresel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız etmiştir.

Milletçe bir ve beraber olduğumuz zamanlarda, her türlü bela ve kötülük vatanımızdan, halkımızdan uzak olmuştur.

Bu nedenle, şu an yaşadığımız acı ve üzüntülerimizin üstesinden gelecek, terörü içimizden söküp atacak olan tek yol; el ele, baş başa ve omuz omuza vermektir. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek her şeyden kaçınmaktır.

Masumların, mazlumların ve mağdurların umudu haline gelen ülkemizin geçmişten aldığı güçle daha güzel günlere hazırlandığı, bu hassas zamanda milletçe saflarımızı sıklaştırmalı, kardeşin kardeşle arasını açmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz.

Terör örgütleri ve arkasındaki karanlık odakların, hain saldırılarla Türkiye’nin birliğini, beraberliğini ve dirliğini bozamayacaklarına inancım tamdır.

Milletimizi sağduyuya davet ediyor ve terörle mücadele konusunda yürütülen çalışmaların aynı kararlılıkla devam edeceğini bilmelerini istiyorum.

Şehitlerimizin ruhları şad olsun.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00