MİLLETVEKİLİ HAMİDİ`DEN ``15 TEMMUZ``AÇIKLAMASI

Batman Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi 15 Temmuz`un birinci yıldönümü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

15.07.2017 19:57:27 0
MİLLETVEKİLİ HAMİDİ`DEN ``15 TEMMUZ``AÇIKLAMASI

Batman Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi 15 Temmuz'un birinci yıldönümü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

 

 

Milletvekili Hamidi yazılı açıklamasında;

 

''15 Temmuz, sinsi, alçak ve hain darbe girişimine karşı halkımızın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız liderliğinde destanlaşan kutlu, şanlı ve şerefli zaferinin günüdür. Halk düşmanlarına karşı Halkın direnişi bütün dünyaya parmak ısırtan eşsiz bir zaferle sonuçlanmıştır.


Aziz milletimiz, Allah’a dayanarak imanla, ferasetle, dualarla ve sahip olduğu yüksek bir ruhla birlik ve beraberlik içinde kararlı ve şahsiyetli duruşuyla iradesine sahip çıkmış, kökü dışarıda olan zındık komitelerin uzantısı olan FETÖ’nün darbe teşebbüsünü akamete uğratmıştır. Çilekeş milletimiz kendine yakışan bu duruşuyla şanlı tarihine parlak bir zafer daha nakşetmiştir. Bu parlak zafer gelecek nesillerin yolunu aydınlatacak kutlu bir zaferdir.


?Milletin istikbalini karartmak üzere kanlı bir darbe girişiminde bulunan alçak ve hain cuntaya karşı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman halkının meydanlardaki merdane duruşu ve tuttuğu demokrasi nöbetleri takdire şayandır. Batmanlı insanımızın şanına yakışan bu şahsiyetli ve kararlı tavrı, millet, memleket, birlik, beraberlik ve kardeşlik adına bir iftihar tablosudur. Bu vesileyle Batmanlı hemşehrilerimi tekrar canı gönülden tebrik ediyor ve bağrıma basıyorum.


15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik ve Şehitler Günü vesilesiyle, milletin ve memleketin istikbali uğruna darbeye karşı durup hayatlarını feda eden aziz şehit şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Bütün gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Darbecilerin hukuk içinde en ağır bedeli ödeyeceklerine inanıyorum. Aziz milletimizin şanlı zaferini kutluyorum.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78