MİLLETVEKİLİ MİROĞLU İLE BİRLİKTE KIZILTEPE İLÇESİNDE KÖY KÖY DOLAŞIP ``EVET``İ ANLATIYORLAR

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkanı Faruk Kılıç ve MARGİAD Adına 2.Başkan Ercan Kasap ve Davut Dündar Kızıltepe ilçesi köylerini gezerek,Köylerde `EVET`i anlatmaya çalışıyorlar.

Mardin 3.04.2017 16:52:24 0
MİLLETVEKİLİ MİROĞLU İLE BİRLİKTE KIZILTEPE İLÇESİNDE KÖY KÖY DOLAŞIP ``EVET``İ ANLATIYORLAR

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkanı Faruk Kılıç ve MARGİAD Adına ise MARGİAD 2 Başkan Ercan Kasap ve Davut Dündar 2 Günde Kızıltepe ilçesi köylerini gezerek,Köylerde 'EVET'i anlatmaya çalışıyorlar. 

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Kızıltepe ilçesinin sevilen isimlerinden Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkanı Faruk Kılıç ve MARGİAD 2.Başkanı Ercan Kasap ve  Davut Dündar ile birlikte köy köy dolaşarak Köylülere Neden 'Evet' demeleri gerektiğini vatandaşlara  anlatıyorlar.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Beraberindekiler Kızıltepe ilçesinin  köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemini anlatarak vatandaşlardan  referandumda destek istiyor.Konuk, teşkilat ve sivil toplum örgütleriyle birlik içerisinde hareket ederek Mardin'de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını, güçlü bir ‘evet’ için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Orhan Miroğlu  şunları söyledi.

 

 “Sivil toplum kuruluşlarımız ve teşkilatlarımızla birlik içerisinde hareket ederek köy köy dolaşıp hemşehrilerimizle bir araya geliyor, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni ve yeni Anayasayı anlatmaya devam ediyoruz. Sadece köylerde değil şehir merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerimizde de yine sendika ve farklı STK temsilcilerimiz çalışmalara katkı sağlıyor. İşte STK’larımız ile sağladığımız bu birliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu birliktelik ve çalışmalarımız halk oylamasının yapılacağı güne kadar da devam edecek ve Mardinli  hemşehrilerimiz 16 Nisan günü ‘hayır’cılara en güzel cevabı verecektir. Bizim sandıktan ‘evet’ çıkmasıyla ilgili sıkıntımız yok ama ülkenin kaderinin belirleneceği oylamada Mardin’ın verdiği desteğin ve sesinin Ankara’ya daha gür duyurulması için çaba sarf ediyoruz. Bunun için de bize destek olan ve özellikle köy ziyaretlerimizde bizi yalnız bırakmayan STK temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Bu başarı tüm Mardinın olacak” dedi.

 

MARGİAD adına çalışmalara 2.Başkan Ercan Kasap ile birlikte  katılarak Kızltepe köylerini yağmur,çamur demeden gezerek köylerde Referandum çalışmasına katılan Davut Dündar ise  kampanyanın başladığı ilk günden bu yana çalışmalara katılarak vatandaşlara neden 'EVET' denmesi gerektğini anlattıklarını belirterek,Çok çalıştıklarını,çalışmaya son hızla son güne devam edeceklerini belirterek,Mardin'in güçlü 'EVET' çıkarması  için son gücümüze kadar çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04