MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ILICALI`DAN TIBBİ SEKRETERLERE DESTEK SÖZÜ

Kuruluşunun 1.yılını kutlama Etkinlikleri çerçevesinde Ankara`da temaslarda bulunan 81 ilden Ankara`ya gelen Diplomalı Tıbbi Sekreterler Derneği üyeleri , Başkan Süleyman Uyanık,liderliğinde TBMM`de çeşitli temaslarda bulundu

Gündem 1.02.2018 08:05:27 0
MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ILICALI`DAN TIBBİ SEKRETERLERE DESTEK SÖZÜ

Kuruluşunun 1.yılını  kutlama Etkinlikleri çerçevesinde Ankara'da temaslarda bulunan  81 ilden Ankara'ya  gelen  Diplomalı Tıbbi Sekreterler Derneği  üyeleri , Başkan Süleyman Uyanık,liderliğinde TBMM'de çeşitli temaslarda bulundu.

 

Görüştükleri Milletvekillerine sorunlarını anlatan ve sorunlarına ilişkin dosya sunan Heyeti Kabul eden Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Mustafa Ilıcalı görüşmede Tıbbi Sekreterlerin sorunlarını yetkili makamlara ileterek destek olma sözü verdi.

 

26. Dönem Ak Parti  Erzurum Milletvekili ve  İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü , İstanbul Ticaret Üniversitesi, BAU Ulaştırma ve İnşaat Mühendislği Bölümleri Kurucu Başkanı, olan Prof.  Mustafa Ilıcalı, Süleyman Uyanık  Başkanlığındaki    81 ilden Ankaraya gelen  gelen Diplomalı Tıbbi Sekreterler Heyetini salonda kabul ederek,bir süre görüştü.

 

Tıbbi Sekreterlerin sorunlarını dinleyen Milletvekili Ilıcalı burada yaptığı konuşmasında Twıt yazarak hesabında paylaşacağını ve Başbakan ile  Sağlık Bakanını etiketleyeceğini ve bununla da kalmayacağını bildiren  Ilıcalı Başkan Süleyman Uyanık'tan bazı bilgiler ,dökümanlar aldıktan sonra da bunu Sağlık Bakanına ve Başbakan Binali Yıldırım'a  taşyacağını ve sorunun çözümünae katkıda bulunacağını açıkladı.

 

Milletvekili Mustafa Ilıcalı Sosyal Medyadan Takip etmeleri halinde de Tıbbi sekreterlere Instagram ve Twıter adreslerini vererek bu adreslerden kendisini takip etmelerini istedi.

 

İşte Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Mustafa Ilıcalı'nın Sosyal Medya adresleri:

 

İNSTAGRAM ADRESİ:

 Mustafa Ilıcalı (@mustafailicali) • Instagram photos and videos

TWITER ADRESİ;

Prof.Mustafa ILICALI (@m_ilicali) | Twitter

 

Görüşme ile ilgili Resim ve Haberi de Sosyal Medya hesabında Paylaşan Milletvekili Prof.Mustafa Ilıcalı hesabında paylaştığı Twıt'ında takipçileri ile şu bilgileri paylaştı;''Diplomalı Tibbi Sekreterler Derneği Başkanı ve 81 ilden ziyaretimize gelen temsilciler ile bir araya gelerek, sorunlarının çözümü için istişarelerde bulunduk, ilgili kurumlarımız ile görüşerek genç kardeşlerimizi bilgilendirmeye çalıştık''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDIULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor