MİLLETVEKİLİ ORHAN MİROĞLU MARDİN`DE...

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Bugün Mardin`e geldi.

Mardin 18.08.2016 16:16:00 0
MİLLETVEKİLİ ORHAN MİROĞLU MARDİN`DE...

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Bugün Mardin'e geldi.

Sabah saatlerinde uçakla Mardin Havalimanında Partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğluı Mardin Hava limanından araç konvoyu eşliğinde,Ak Parti Mardin il Başkanlığına geçerek burada İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile bir süre görüştü.

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu buradan Mardin ENSAR Vakfı Başkanı Zeynel TEPE'nin vefat eden eşi için taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileğinde bulundu.

Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk'ü ziyaret etmek üzere Artuklu Kaymakamlığına geçen Miroğlu ,Kaymakam ile bir süre görüşerek kendisinden bilgi aldı.

Artuklu Kaymakamlığının ardından Mardin Basın İlan Kurumuna geçen Orhan Miroğlu burada Baın ilan Kurumu Müdürü Adnan Günbegi ile görüştü.

Orhan Miroğlu'nun Mardin'de yaptığı ziyaretlere  Mardin Basını  yoğun ilgi gösterdiMiroğlu burada yaptığı açıklamada:

 ''VAN-BİTLİS- ELAZIĞ'da meydana gelen PKK terör saldırılarını lanetle kınıyor bu saldırılarda şehit olan vatandaşlarımıza ALLAH'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.''Dedi

Orhan Miroğlu, Hükümetimiz tarafından Önümüzdeki Günlerde Güneydoğu illerinde ve Özellikle Mardin'de Kumkapı ruhu ile Büyük bir Miting düzenlemeyi düşündüğünü beliretrek,FETÖ'ye karşı verilecek mücadelede, bu örgütün Doğu ve Güneydoğu'daki ortamı yönlendirdiği gerçeğinden hareket edilmesinin ve kamuoyunun doğru bilgilenmesinin sağlanmasının önemine dikkati çekti.

Miroğlu, "Mitingler buna da hizmet edecektir. Bu çok önemli bir şey olacak. Burada tabii sadece siyasi partilerimizle sınırlı bir destekten de bahsetmiyoruz. Ben bu mitinglere bütün sivil toplum örgütlerinin, kanaat önderlerimizin, birtakım güçlü aşiretlerimizin de çok büyük destek vereceğini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04