MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Kızıltepe'de muhtarlarla bir araya geldiİ.

Mardin 19.08.2020 12:03:00 0
MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Kızıltepe'de muhtarlarla bir araya geldi, muhtarların dile getirdiği sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.


TBMM'nin kapalı olması nedeniyle çalışmalarını seçim bölgesinde geçiren AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Kızltepe Muhtarlar Federasyonu Başkanlığını ziyaret etti. Kızıltepe Muhatarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran ve Merkez Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Milletvekili Demirkaya, muhtarların sorunlarını dinledi, kendisine iletilen sorunları not aldı, çözüm yolları üzerine ilgili birimleri arayarak görüş alışverişinde bulundu.

 

Annesi Hanse Demirkaya'yı geçtiğimiz günlerde kanser rahatsızlığı nedeniyle kaybeden ve bu süreden sonra seçim bölgesi olan Kızıltepe'de bulunmaya devam eden Milletvekili Cengiz Demirkaya, mahalle muhtarlarının başsağlığı dileklerini bir kez daha kabul etti.

 

Meclis çalışmalarına ara verildiği ilk fırsatta seçim bölgesinde hemşerileriyle bir arada bulunmak için Mardin'e geldiğini kaydeden Milletvekili Demirkaya, Mardin'de bulunduğunda ise her
şartta vatandaşları dinlemek sorunlara çözüm olmak, sorunlar karşısında ortak aklı ön plana çıkararak yapılacak hizmetlerin en iyisini işbirliği ve güç birliği içerisinde yapmak olduğunu söyledi.

 

İstişare kültürünü bir gelenek haline getirdiklerini ve millete hizmet etme gayelerinin her geçen gün Korona pandemi süreci hassasiyetini de gözardı etmeden çeşitli buluşmalar ve görüşmelerde bulunmaya devam edeceğini kaydeden Demirkaya, “Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımızla belli zamanlarda bir araya gelerek daha iyi hizmet ve yatırımlarımız için istişare toplantılarına katılıyoruz. Köy ve mahalle muhtarlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinliyoruz. Bu toplantıların çok veremli olduğuna inanıyorum, merkez ve kırsal mahallelerimizin sorunlarını çözümü için çaba gösteriyoruz. Eğitim'den sağlığa, alt yapı sorunlarından yol sorununa varana kadar bizlere iletilen bütün sıkıntıların çözümü için memleketimize ve hemşehrilerimize olan aidiyet duygumuz ile çözüm bulmaya gayret ediyoruz.”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00