MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA YEŞİLLİ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin'de ilçe ziyaretlerine devam eden Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya Yeşilli ilçesini ziyaret etti.

3.09.2020 13:48:00 0
MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA YEŞİLLİ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin'de ilçe ziyaretlerine devam eden Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya Yeşilli ilçesini ziyaret etti.Ak Parti Yeşilli ilçe başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya,partililerle görüştü.

 

Daha sonra Ak Parti Yeşilli ilçe Başkanı Şahabettin Şafak ile birlikte Yeşilli Belediyesini ziyaret eden Demirkaya ,Yeşilli Belediyesinde Başkan Hayrettin Demir tarafından karşılandı.Yeşiili Belediye Başkanı Hayrettin Demir ile görüşmesinde Belediye  çalışmaları hakkında bilgi alan Demirkaya,Daha sonra İlçe Kaymakamı Emre Öztürk'ü ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından,Milletvekili Cengiz Demirkaya Ak Parti İlçe Başkanı Şahabettin Şafak ve Belediye Başkanı Hayrettin Demir ile birlikte ilçe Emniyet Amir vekili Metin Ertaşkın'ı makamında ziyaret etti.

 

Yeşilli ilçe ziyaretinde kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun bir şekilde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Mardin  Milletvekili Demirkaya , ülke ekonomisi için çalışan, çabalayan, emek veren ve üreten herkese hayırlı ve bol kazançlar diledi. Milletvekili Demirkaya “Maalesef korona virüs yüzünden tüm dünya ile birlikte ülkemizde de ekonomik faaliyetler azaldı. Fakat salgının ilk gününden itibaren aldığımız önlemler sayesinde ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu dönemi en az zararla atlatan ülkelerden biri olacağımıza inanıyorum. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına hepimiz harfiyen uymalıyız. Ancak birlik ve beraberlik içinde, kurallara uyarak bu salgını bitirebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ
 


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35