Milletvekili Şahkullubey`den 12 Yıl Kutlama Mesajı

Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey Ak Parti`nin 12.Yıldönümü dolayısıyla bir Mesaj Yayınladı.

Siyaset 14.08.2013 12:56:18 0
Milletvekili Şahkullubey`den 12 Yıl Kutlama Mesajı

Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey Ak Parti`nin 12.Yıldönümü dolayısıyla bir Mesaj Yayınladı.Gönül Bekin Şahkullubey yayınladığı mesajında;``2 yıldır Hak bildiğimiz yolda “halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düsturu ile yürüdük. Önce insan ve gönül dedik. İnsanımız ile gönül köprüsü kurduk. 12 yıldır milletimizin teveccühü ile ülkemize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Aynı zamanda çok büyük bir sorumluluk taşıdığımızın bilinci ile yolumuza devam ediyoruz. ``dedi.

Gönül Bekin Şahkullubey Mesajında şunları söyledi:

Üyesi olmaktan gurur duyduğum AK Parti ailesi bu gün kuruluşunun 12. Yıl dönümünü kutluyor. 12 yıldır Hak bildiğimiz yolda “halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düsturu ile yürüdük. Önce insan ``ve gönül dedik. İnsanımız ile gönül köprüsü kurduk. 12 yıldır milletimizin teveccühü ile ülkemize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Aynı zamanda çok büyük bir sorumluluk taşıdığımızın bilinci ile yolumuza devam ediyoruz. 
Siyaset zorlu bir yol, bu yolda elbette engeller var, bizler, sizlerin desteği ve inancı ile bütün engelleri aştık, bundan sonrada Allah’ın izni ile aşacağız. Bizim bütün önceliğimiz ülkemizin, milletimizin huzuru ve refahı. Hep birlikte daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. 

AK Parti, özellikle ekonomide halka ve her sektörden üreticiye güven verdi. Anadolu sermayesi bu güvenle güçlendi. Faiz lobisinin direnci kırıldı. Dövizdeki ani kur iniş ve çıkışları bertaraf edildi. Böylece üretimin önündeki engeller bir bir kaldırıldı. Türkiye ekonomisinin büyümeye devam etmesi, sermayenin yapısının tekelci olmaktan çıkarılması Anadolu Kaplanlarını da devreye soktu. Türkiye’nin istikrarında ekonomik politikalar kadar güvenlik politikaları da etkili oldu. Hükümet, güvenlikle ilgili olarak önce sokakları temizledi.Her alanı saran çetelerle mücadele edildi. Kapkaçtan park mafyasına kadar günlük hayatın içinde çok sayıda sokak olaylarının önüne geçildi. Kısa sürede etkisiz hale getirilen mafya türü yapılanmalar, halkın moral değerlerini de yükseltmiş oldu.

AK Parti Hükümetleri, demokratikleşme, ekonomiyi düze çıkarma mücadelesinin yanı sıra Türkiye’nin en önemli sorunlarına da tüm samimiyetiyle el attı. Bu sorunlar, Azınlıkların, Kürtlerin, Alevilerin, Romanların karşılaştıkları sorunlardı. Azınlık Vakıflarının daha önce el konulan hakları iade ediliyordu. Ateşten gömlek olan bu sorunları birçok kesim dile getirmeye bile cesaret edemezken, AK Parti bir insan hakkı olarak bu konuların çözümü üzerinde durmaktadır. Samimi duygularla atılan kardeşlik hukuku adımlarının da önümüzdeki dönemde karşılık bulacağına inancım tamdır.”dedi.

Vatandaşın desteğini AK Partiden hiçbir zaman çekmediğini ifade eden AK Parti Mardin Milletvekili Şahkullubey “Türkiye’nin çehresini değiştiren bu reformlarla Türkiye’yi korku tünelinden çıkaran ve korkuları çok iyi yöneten Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti, 12 yıl boyunca girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başarmıştır. Yani yapılan hiçbir hizmete vatandaş kayıtsız kalmadı. AK Parti’nin verdiği insan haklarını yüceltme, yoksulluğu yenme, yolsuzluğu bitirme mücadelesi seçimlerde ‘oy’ olarak geri döndü. Geçen süre içerisinde muhalefet partileri ise proje üretmemiştir. CHP’nin siyasal davranışı, AK Parti’nin sürmekte olan siyasal yükselişi karşısında sadece pozisyonunu korumakla sınırlı kaldı. Sürekli olarak statükoyu savundu. Projeler üretmek, insan haklarını savunmak, kendisini modern dünyanın gereklerine uydurmak, bir sosyal demokrat parti gibi davranmak yerine, askeri ve sivil vesayet sisteminden kendisine verilecek olan görevi bekledi durdu. AK Parti’nin yenilikçi yaklaşımlarına karşı diğer muhalefet partilerinin bu alanlarda hiçbir proje üretmemesi, AK Parti’yi rakipsiz bıraktı. AK Parti’nin demokrasi mücadelesini kaybedeceğini ve iktidarın kendilerine verileceğini bekleyen fırsatçı muhalefet anlayışı sonuçsuz kaldı” Diyen Şahkullubey,Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 12. Yıldönümünü kutluyor, başta Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, bütün AK Parti ailesini, bu kutlu davaya gönül veren, büyük bir özveri ile çalışan dava arkadaşlarımı saygı ile selamlıyorum.``Dedi.

 

Haber:Abdullah Ortaç-ÖZELHABER


35.9° / 22°
  • BIST 100

    9833,22%0,78
  • DOLAR

    34,05% 0,00
  • EURO

    37,61% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2740,78% -0,76
  • Ç. ALTIN

    4480,76% -0,12