Milletvekili Şahkullubey`den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Mardin Milletvekili, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mardin 19.09.2014 11:56:59 0
Milletvekili Şahkullubey`den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Mardin Milletvekili, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahkulubey mesajında şu ifadelere yer verdi;

 “Köklü tarihimiz boyunca sürekli olarak çeşitli güçlerin hedefi olmuş bu cennet vatanın evlatları, şehitlerimize olduğu kadar gazilerimize de çok şey borçludur ve bu milletin fertleri için 19 Eylül Gaziler Günü, bu vefa borcunu ifade etmek adına önemli bir fırsattır. Gazilerimiz vatan sınırlarını ve memleketin çıkarlarını sadece kendi kuşakları için değil bu vatanın geleceği olan çocuklarımız ve onların çocukları adına da ödün vermeden canları pahasına savunmuş ve bu uğurda birçok ağır bedel ödemişlerdir. Bu nedenle gazilerimiz bizler için ülkemizin mihenk taşlarından biri ve tıpkı şehitlerimiz gibi ölümsüz bir miras konumundadırlar.

 Gazilerimiz bugün milli kimliği, inançları ve toplumsal değerlerine uygun bir yaşamı rahatça sürebilen her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı için baş tacıdır. Bizler de temsil ettiğimiz siyasi gelenek ve prensiplerimiz doğrultusunda minnet duyduğumuz gazilerimizin haklarında İktidarımız döneminde önemli iyileştirmeler sağladık. Gazilerimize hak ettikleri değeri teslim eden bir ailenin üyesi olarak haklı bir gurur yaşamaktayız. Bu özel gün vesilesiyle tüm gazilerimizi şükranla kutluyor ve ebediyete intikal etmiş şehitlerimize de Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor