Milletvekili Şahkullubey`den Regaib Kandili mesajı

AK Parti Mardin Milletvekili TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey Regaip Kandili Nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Mardin 1.05.2014 17:22:21 0
Milletvekili Şahkullubey`den  Regaib Kandili mesajı

AK Parti Mardin Milletvekili TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey Regaip Kandili Nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

AK Parti Mardin Milletvekili TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey`in Regaib Kandili mesajı;

Bugün umut ve huzurun müjdecisi mübarek üç ayların başlangıcı, Ramazan’ın habercisi Regaib Kandili. Rabbimizin birçok lütuf ve ihsanla donatıp biz kullarına bahşettiği en kıymetli gecelerden biri. Manevi olarak arınmak, dünya ve ahiret hayatımızın gidişatı ile ilgili bir iç sorgulama yapmak fırsatını yakalayacağımız; Peygamber Efendimizin, duaların Allah (cc) tarafından geri çevrilmeyeceği beş geceden biri dediği bir gece. Bu üç aylarda hoşgörüyle, merhamet ve yardımlaşma ruhu içinde, çevremizde olanlara duyarsızlaşmadan, sorumluluklarımızı yerine getirebilmemizi diliyorum. Zira Peygamber Efendimizin dediği gibi “İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür; nasıl ölürse öyle dirilir; nasıl dirilirse öyle haşrolur.”

Ellerimizi semaya, gönlümüzü Mevla’ya açtığımız bu mübarek gecede Regaib Kandilinin manevi nimetlerinden, üç aylarla birlikte üzerimize yağan bereket ve rahmetten bütün insanlığın faydalanabilmesini niyaz ederim. Bizim sahip olduğumuz huzur ve esenlik ortamına, dünyanın dört bir yanında terör, savaş ve yoksulluktan muzdarip bütün insanların da sahip olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam Âleminin, Aziz Milletimizin ve Mardinli hemşerilerimin Regaib Kandilini tebrik ediyorum. ``Dedi.



ARTUKLU HABER AJANSI

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor