MİLLETVEKİLİ ŞAHKULUBEY,YAŞLILARI UNUTMADI

AK Parti Mardin Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey 18-24 Mart Yaşlılar Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mardin 19.03.2014 08:53:59 0
MİLLETVEKİLİ ŞAHKULUBEY,YAŞLILARI UNUTMADI

AK Parti Mardin Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şahkulubey, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 Her insan için değişik anlam ve önem ifade eden yaşlılık,  hayatın kaçınılmaz bir gerçeğidir. Yaşlılarımız geçmiş ile günümüz arasında bağ kuran, gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü, milli ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli hazinelerimizdir.

 Ömrünün büyük bir kısmını içinde yaşadığı topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş olan yaşlılarımızın ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamalarını sağlamak bizlerin ve toplumun görevidir. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira yaşlılarına, sevgi ve saygıda kusur eden ve onlara sahip çıkmayan toplumların geleceğe umutla bakması mümkün değildir.  Bugün hâlâ millet olma bilincini taşıyorsak, aile olmanın verdiği kutsallıkla evlatlarımızı yetiştirebiliyorsak yaşlılarımızın geçmişle bugün arasında kurdukları köprü sayesindedir. Unutmayalım ki herkes birgün mutlaka yaşlanacaktır. Yaşlılarımızı sadece Yaşlılar Haftasında değil, her zaman hatırlamayı, onlara saygıda kusur etmemeyi ve bugünlerimizi onlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Yaşlılar Haftası münasebetiyle tüm büyüklerimizin bu anlamlı günlerini en kalbi duygularımla kutlar, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde huzurlu yarınlar diler, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.``dedi.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

33.9° / 20.2°
  • BIST 100

    10628,13%-0,45
  • DOLAR

    32,17% -0,14
  • EURO

    34,91% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2430,37% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3908,75% -0,01