MİM -DER`DE HAMZA CAN GÜVEN TAZELEDİ

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni başkanını seçti. Mamak?ın müteahhitlerinden olan Hamza Can olağan genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak MİM-DER?in yeni başkanı seçildi.

30.12.2015 10:47:41 0
MİM -DER`DE HAMZA CAN GÜVEN TAZELEDİ

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni başkanını seçti. Mamak’ın müteahhitlerinden olan Hamza Can olağan genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak MİM-DER’in yeni başkanı seçildi. Mamak Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde yapılan olağan genel kurula Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve Mamaklı müteahhitler katıldı. Müteahhitlerin bölgede yaşanan dönüşüme büyük katkı sunduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Dernek çatısı altında bir araya gelen müteahhitlerimiz birlikten kuvvet doğar sözünün de en güzel örneğini sergiliyor. Genel kurulunuzun ilçemizde çalışan bütün müteahhitlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İlk defa tek aday ve açık oylama

MİM-DER olağan genel kurulu ilklere sahne oldu. MİM-DER tarihinde ilk defa tek adayla ve açık oylama ile seçimini yaparak Hamza Can’ı başkan olarak belirledi. Yaklaşık 3000 üyesi bulunan MİM-DER olağan genel kurulunda konuşan Başkan Hamza Can; “Mamaklı müteahhitler olarak bölgemizde büyük yatırımlar gerçekleştiriyoruz. MİM-DER bundan sonra yoluna çok daha güçlü olarak devam edecek. Bizler bir olursak güçlü oluruz. Ayrıca bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24