Tarih: 03.03.2015 17:00

MİMARLAR ODASINDAN ARTUKLU BELEDİYESİNE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Mimarlar Odası’nın düzenleyeceği “Kent, Kültür ve Demokrasi Forumu Mardin buluşması” hazırlıkları kapsamında Artuklu Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. 

Mardin’de Ekim ayında yapılacak olan “Kent, Kültür ve Demokrasi Forumu Mardin Buluşması”nın ön hazırlıkları kapsamında Mardin’de temaslarda bulunan TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası, Artuklu Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette, TMMOB Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp MuhcuGenel Sekreteri Fikret Oguz, Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi ve Mardin Temsilciği, Yönetim Kurulu üyelerinin aralarında bulunduğu heyet katıldı. Heyet ile Artuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Hadi Baran ile gerçekleştirilen görüşmede, Ekim ayında yapılacak olan buluşma öncesinde yerel yönetimler ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede, yerel yönetimlerin, bilim ve sanat insanlarının, mimarların bir araya getirilerek, kent, kültür ve demokrasiyi yeniden değerlendirileceği belirtildi. Mardin buluşmasının Ekim ayında yapılmasının planlandığı kaydedildi. Gerçekleştirilen görüşmenin ardından Mimarlar Odası heyeti, belediye binasından ayrıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —