Minik Gizem için özel ekip çağrıldı

Adana Emniyet Müdürü Zeybek, Pazar Gününden bu yana kayıp olan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz için Ankara`dan uzman ekiplerin çağrıldığını açıkladı.

Gündem 28.04.2014 00:03:16 0
Minik Gizem için özel ekip çağrıldı

Merkez Seyhan İlçesi’nin Tellidere Mahallesi 72100 sokakta oturan Hatice ile Mustafa Akdeniz çiftinin 4 çocuğunun en küçüğü olan Gizem, annesi pazar alışverişine gittikten sonra oynamak için sokağa çıktı.

MİNİK GİZEM HER YERDE ARANIYOR

Alışverişten dönen Hatice Akdeniz, evde bulamadığı kızını çevrede aradı ancak izine rastlamadı. Gizem’in kaçırılmış olabileceğini düşünen aile bulmak için seferber oldu. Mahalle camisinin megafonlarından anons yaptıran Akdeniz ailesi, Gizem’in bulunması için polise başvurdu. Polis, aile ve mahalle sakinleri Gizem’i arama çalışması başlattı. Gece boyunca apartmanların bodrumlarına, park ve bahçelere bakılmasına rağmen Gizem Akdeniz’in izine rastlanmadı.

Adana Emniyet Müdürü Zeybek, Pazar Gününden bu yana kayıp olan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz için Ankara`dan uzman ekiplerin çağrıldığını açıkladı.

Pazar günü öğle saatlerinde "parka gidiyorum" diyerek evden çıktı. Anne Hatice Akdeniz, Gizem`in eve dönmemesi üzerine parka giderek kızını aramaya başladı.Çabalarından bir sonuç alamayan anne, durumu polise bildirdi. Polis, mahallede sabaha kadar her yeri didik didik aradı fakat Gizem`in izine rastlanamadı.

Emniyet yetkilileri Mahalledeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak, Gizem Akdeniz`in aranmasına yönelik özel bir ekip kurarak arama çalışmalarını derinleştirdi.Gizem Akdeniz`in 

 ailesi de Adana`nın Merkezi yerlerine küçük kızlarının fotoğrafını çoğaltıp işyerlerinin camlarına asarak,arama çalışmalarına yardımcı oldu.

Adana Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 6 yaşındaki Gizem`in kaçırılmış ya da bir yere düşmüş olabileceği şüphesi ile , her yerde 6 yaşındaki Gizem Akdeniz`i arıyor.arıyor.

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Gizem Akdeniz`in bulunması için Ankara`dan uzman ekiplerin çağrıldığını açıkladı.

Küçük Gizem`i bulmak için çok yönlü çalışmaların yapıldığını aktaran Adana Emniyet Müdürü Zeybek, konusunda uzman personelden oluşan 3 ekibin çalışmalarını sürdürdüğünü, küçük gelişmelerin olduğunu ancak henüz net bir sonuç alınamadığını söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00