MİROĞLU:``MARDİN VALİSİ MUSTAFA YAMAN TARİHE GEÇTİ``

15 Temmuz günü Mardin Valisi Mustafa Yaman`ın kararlı tutumu ile Gelen emir ile Mardin Tugay Komutanı`nın gerçekleştirmek istediği eylem`e kararlı tutumu ile engel olarak,Mardin`de sorun çıkmadan 15 Temmuz Darbesinin atlatılmasını sağlaması nedeniyle Ak P

17.07.2016 15:50:30 0
MİROĞLU:``MARDİN VALİSİ MUSTAFA YAMAN TARİHE GEÇTİ``

15 Temmuz günü Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın kararlı tutumu sonucunda Gelen emir ile Mardin Tugay Komutanı'nın gerçekleştirmek istediği eylem'e kararlı tutumu ile engel olarak,Mardin'de sorun çıkmadan 15 Temmuz Darbesinin atlatılmasını sağlaması nedeniyle Ak Parti Mardin Milletvekilleri tarafından tebrik edildi.

Mardin Valisi Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret eden Ak Pari Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı Kararlı tutumu ile 15 Temmuz Darbesin sırasında tutunduğu kararlı tutumu ve Tugay Komutanınını söylediği söz ile englleyerek önemli başarıya imza atan Vali Mustafa Yaman'ı tebrik ederek çiöek sundular.

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

''Mardin halkı adına, kendi adımıza ve seçmenlerimiz adına kendisini bu konuda tebrik etmek istiyorum. Böyle kritik durumlarda bir  söz söylersiniz ve tarihe geçer. Bence Mustafa Yaman valimizin söylediği bu söz tarihe geçmiştir. Demin arkadaşlarla AKP İl Başkanlığında şunu paylaştım, dedim ki; Hepimiz Türkiye'nin bu en uzun gecesine ait anılarımızı başka tarihlere ertelemeden paylaşmak durumundayız. Dolayasıyla Sayın Valimizin bu tavrını öğrendikten sonra ben Facebook'ta paylaştım ve inanılmaz bir şey oldu. Facebook'ta en çok paylaşılan açıklamam bu oldu. Huzurunuzda kendisini tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Bizi bir araya getiren, demokrasiye sahip çıkma irademizdir. Sayın Valimiz  bu iradeye sahip çıkmış, çok kıymetli, değerli bürokrat olarak tarihe geçmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve kutluyorum.''Dedi.
    

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

özel haber


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00