MİROĞLU`NDAN MARDİNLİ 15 TEMMUZ GAZİSİ HALİL ALGAN`A ZİYARET

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu İstanbul Esenlerde 15 Temmuz akşamı Hain Darbe girişimi sırasında Tankların ilerleyişine engel olmak için karşılarında dimdik duran kahramanlardan biri olan ve açılan ateş sırasında Omurilik zedelenmesi ve ciddi

Mardin 25.10.2016 20:14:22 0
MİROĞLU`NDAN MARDİNLİ  15 TEMMUZ   GAZİSİ HALİL ALGAN`A  ZİYARET

Ak Parti Mardin Milletvekili  Orhan Miroğlu İstanbul Bağcılarda  15 Temmuz akşamı Hain Darbe girişimi sırasında Tankların ilerleyişine engel olmak için karşılarında dimdik duran kahramanlardan biri olan ve açılan ateş sırasında Omurilik zedelenmesi ve ciddi Akciğer yaralanması nedeniyle Felç geçiren Mardin Midyat ilçesi Şenköylü Halil Algan'ı hastanede ziyaret etti.

 

Gazi  hastanesinde tedavi altında tutulan  Halil Algan,15 Temmuz gecesi İstanbul Bağcılar Atış Alanı'nda FETÖ'cü hainlerin halkın üstüne sürdüğü tankın üzerine çıkarak tek kurşunla sol koltuk altından vurullması sonucunda Omurilik zedelenmesi ve ciddi Akciğer yaralanması sonucunda  Felç geçiren Algan, İstanbul'da yaklaşık 1 ay hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gördü. 

 

Omurilik zedelenmesi nedeniyle Felç geçiren Halil Algan'ın bir daha yürürmesi zor gibi, halen  Gazi Hastanesinde  tedavisi süren,  Mardinli 15 Temmuz Gazisi Halil Algan'ı tedavi olmakta olduğu Gazi hastanesinde bugün Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ziyaret ederek,Geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Yetkililerden Halil Algan'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Milletvekil Miroğlu,Gazi Algan'a Teşekkür ederek,Minnet duygularını   iletti.

 

 15 Temmuz gazisi Halil Algan  ‘’Gerekirse tankın üzerine değil, uçakların üzerine çıkarız. Ben tanka çıkmışım, vurulmuşum hiç önemli değil. Vatan için yeniden vurulurum. O gece sokağa çıkan insanların hepsi birer kahramandır" derken Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'da   tekrar ailesiyle ve sevdikleri ile sağlıklı günlerine dönmesi temennisinde bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04