MİRZAOĞLUNDAN CİZRE SALDIRISINA ŞİDDETLİ KINAMA

Eski Mardin`i Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Mirzaoğlu,Sabah saatlerinde Şırnak`ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasına PKK`lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmesi sonucunda 11 Polisin şehit olması ve 78 kişinin yaralanma

Mardin 26.08.2016 17:22:00 0
MİRZAOĞLUNDAN CİZRE SALDIRISINA ŞİDDETLİ KINAMA

Eski Mardin'i Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Mirzaoğlu,Sabah saatlerinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmesi sonucunda 11 Polisin şehit olması ve 78  kişinin yaralanması ile sonuçlanan menfur saldırıyı şiddetle kınadı.

11 Polis'in şehit olduğu 78  kişinin yaralanması olayı şiddetle kınayan Mirzaoğlu,''Şehit Polislerimize Allahtan rahmet,yaralılara da acil şifalar diliyorum.Mardin için,Ülkemiz için ölmeye ve PKK ile her alanda savaşmaya hazırız.''Dedi.

Mirzaoğlu, Cizre'de bombalı araçla yapılan saldırıda 11 polis memurunun şehit olduğunu 3'ü sivil olmak üzere 78 kişinin yaralandığını belirterek, bu hain saldırıyı şiddetle kınadığını dile getirdi. Mirzaoğlu, "Terör insanlık aleminin tamamı için büyük bir bela olduğunu açıkça ortaya koymuştur. Terörün hedefinde kişinin rengi, dili, etnik kimliğini ayırt etmeksizin tüm toplumu hedef aldığını bir daha görmüş olduk. Menfur saldırıda şehit olanla Kahraman Polislere Allah'tan rahmet, yaralanan kolluk güçlerimize şifalar diliyoruz. Tüm Cizreli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Ayrıca bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri ve terör faaliyetleriyle insan canına kasteden karanlık zihniyetleri bir daha şiddetle kınıyoruz. Zor zamanlarda dayanışma, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz, bu süreçte de gerçekleştirilen kanlı eylemlere karşı metanetini ve sağ duyulu tavrını ortaya koyacaktır. Hiçbir görüş anlayış ve düşünce insanın canından daha önemli olmaz.Devletin izin vermesi halinde PKK Terör örgütüne karşı savaşmak ve Terörün kökünü kazımak için elimizden geleni yapmaya hazırız''Dedi.

Son 1 Yıldır Terörün zirve yaptığını belirten Mirzaoğlu,Bunu ilgili Devlet Kuruluşlarının mutlaka değerlendirdiğini,ancak artan saldırıların  dikkat çektiğini ,FETÖ PKK ve DAİŞ Terör örgütlerinin işbirliği yaparak,Türkiye Cumhuriyetinin varlığına saldırı yapılmakta olduğunu ve şu anda Türkiye Cumhuriyetinin,Devleti ve Milleti ile birlikte 2.Kurtuluş savaşını vermekte olduğunu belirterek,bu savaşta hepimizin yapması gereken bazı şeyler vardır,en azından vatandaşlar,iyice bilinçlendirilmeli,diyen Mirzaoğlu,Terör saldırılarının ardından FETÖ Terör örgütünün çıkacağını söyledi.Bazı ihenetlerin tarih  boyunca bu ülkede yaşadığımızı belirterek,Herkesin bu mücadeleye destek vermesi gerektiğini belirtti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00