MİY BAŞKANI KARAK:`EKONOMİK PROBLEMLERLE BOĞUŞUYORUZ`

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile moral bulan Mersin İdmanyurdu?nda kulüp başkanı Mahmut Karak ciddi anlamda ekonomik problemlerle boğuştuklarını belirterek tüm MeRsinlilere destek çağrısında bulundu.

6.03.2017 15:08:32 0
MİY BAŞKANI KARAK:`EKONOMİK PROBLEMLERLE BOĞUŞUYORUZ`

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile moral bulan Mersin İdmanyurdu’nda kulüp başkanı Mahmut Karak ciddi anlamda ekonomik problemlerle boğuştuklarını belirterek tüm MeRsinlilere destek  çağrısında bulundu.

 

Son haftalarda yakaladığı çıkış ile ligde kalma umutlarını güçlendiren Mersin idmanyurdu’nda ekonomik problemler sürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile moral bulan kırmızı şeytanlar altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırırken kulüp başkanı Mahmut Karak tüm kente çağrıda bulundu. Yönetim Kurulu olarak üzerlerine düşeni her zaman yaptıklarını ve yapacaklarını söyleyen Başkan Karak, “Bu sadece bizim taşın altına elimizi koymakla olmuyor. Tüm kentin bu taşın altına elini koyması lazım. Herkes üzerine düştüğü kadar karınca kararınca bu takıma destek olursa tüm sıkıntılarımızı çözeriz” dedi.

 

BAŞKA MERSİN İDMANYURDU YOK!

 

Yeni bir yönetim ve yeni bir teknik heyet ile ciddi bir ivme yakaladıklarını da sözlerine ekleyen Karak, “Son haftalarda futbol tamımımızın gözle görünür bir yükselişi vardı. Bu yükselişini de Gaziantep deplasmanında aldığı galibiyet ile perçinledi. Ben inanıyorum ki futbolcu kardeşlerimizin alacakları konusunda sıkıntıları çözer isek bu takım sezon sonunda ligde kalacaktır. Bu sebeple topyekün bir eylem planı hazırlayarak, tüm kent olarak kenetlenmeliyiz. Çünkü başka Mersin İdmanyurdu yok” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04