MOTORLU YAMAÇ PARAŞÜTLERİ EURODESK İÇİN HAVALANDI

Eurodesk temas noktası Keçiören Belediyesi, AB fırsatları hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Estergon Kalesi'nde gençlerin dikkatini çekici bir etkinlik düzenledi. Eurodesk Gençlik Konseri ve motorlu yamaç paraşütü gösterisi gençlerden büyük ilgi gö

2.10.2014 11:00:57 0
MOTORLU YAMAÇ PARAŞÜTLERİ EURODESK İÇİN HAVALANDI

Eurodesk temas noktası Keçiören Belediyesi, AB fırsatları hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Estergon Kalesi’nde gençlerin dikkatini çekici bir etkinlik düzenledi. Eurodesk Gençlik Konseri ve motorlu yamaç paraşütü gösterisi gençlerden büyük ilgi gördü.

Keçiörenli gençleri Eurodesk, Avrupa Birliği fırsatları ve Türkiye Ulusal Ajansı hakkında bilgilendirmeyi ve farkındalık oluşturmayı hedefleyen “Eurodesk Estergon Kalesini Fethediyor” adlı proje kapsamında düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, THK Keçiören Şube Başkanı Erdal Acarlar, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Eurodesk Ulusal Koordinatörü Uzman Yardımcısı Bilal Balcı,THK Genç Kanatlar grubu ile yakın çevre okullarından 200 öğrenci de katıldı.

Motorlu yamaç paraşütleri ile Etlik’ten havalanan THK Genel Başkanlık, Keçiören şubesi izleyenlere Estergon Kalesi Fethi Marşı eşliğinde muhteşem bir gösteri sundu. Gazi Üniversitesi Müzik Topluluğu da günümüzün sevilen şarkılarından oluşan konseri ile genç izleyicileri coşturdu.

Projenin ilk aşaması olarak 20-21-22 Mayıs tarihlerinde kamu kurumları, STK’lar, gençler ve THK Keçiören Şubesi Genç Kanatlar Grubu’na yönelik “AB fırsatları, Erasmus Tanıtımı ve Eurodesk Sinevizyon Gösterisi” gerçekleştirilmişti.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00