MSB AKAR , GENELKURMAY BAŞKANI GÜLER VE KUVVVET KOMUTANLARI ŞIRNAKTA....

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komatanları ile birlikte Şırnak ilini ziyaret ederek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu,

Güneydoğu Bölge Haberleri 22.01.2022 16:56:00 0
MSB AKAR , GENELKURMAY BAŞKANI GÜLER VE KUVVVET KOMUTANLARI ŞIRNAKTA....

Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte Şırnak İlimize teşrif ederek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu,toplantılar gerçekleştirdi.

 

Şınak Havalimanında Vali Ali Hamza Pehlivan ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Milli Savunma Bakanı Akar ve beraberindeki heyet 23. Piyade Tümen Komutanlığını ziyaret etti. Tümen Komutanlığı’nda Tümgeneral İdris Acartürk tarafından karşılanan ve Komutanlık Şeref Defterini imzalayan Bakan Akar, akabinde gerçekleştirilen toplantıda kararlılıkla devam eden terörle mücadele başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.

 

23. Piyade Tümen Komutanlığındaki ziyaretin ardından beraberindeki heyetle birlikte Namazdağı Üs Bölgesini ziyaret ettikten sonra Türkiye’nin Suriye ve Irak ile olan sınırının kesiştiği noktada bulunan Altunbey Hudut Karakolu’na geçen Bakan Akar, yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgiler aldı, kahraman Mehmetçiklerimize vazifelerinde üstün başarı ve kolaylıklar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞIRNAK

HABER;MEMET GÖKBALIK


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07