MTDF BAŞKANI AYDIN`DAN ``15 TEMMUZ``MESAJI

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı İbrahim Aydın 15 Temmuz Darbe Girişimi?nin yıldönümü dolasıyla anma mesajı yayımladı. Başkan Aydın mesajında darbe girişimini bir kez daha kınadı

Mardin 14.07.2017 19:51:36 0
MTDF BAŞKANI AYDIN`DAN ``15 TEMMUZ``MESAJI

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı İbrahim Aydın 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin  yıldönümü dolasıyla anma mesajı yayımladı. Başkan Aydın  mesajında darbe girişimini bir kez daha kınadı.

 

Geçen yıl hain darbe girişimin vatandaşların ferasetiyle atlatıldığını hatırlatan Başkan İbrahim Aydın, “1 yıl çok çabuk geçti. Ülkemizi yıkmak ve ülkemize sorun yaşatmak için hainlerin planları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz Türkiye tarihinde önemli bir dönüm noktası geçekleştirildi. Hain darbe girişimi vatandaşlarımızın ferasetiyle, Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın dirayetiyle meydanlara inip ülkemize sahip çıkarak durdurduk. Böylece bu tür darbe girişiminin önü kapanmış oldu. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bir daha bizlere böyle sıkıntılı günler yaşatmasın. Rabbim bizlere güç ve azim versin. Bu ülkenin kalkınması için gece gündüz çalışmayı nasip etsin. Millet olarak gözümüzü açık tutmalıyız. 

 

TBMM’yi bombalayan, sivil vatandaşlarımızın üzerine tanklarla, savaş uçaklarıyla saldıran, özel harekat karargahını yerle bir eden zihniyete bu millet bir ders vermiştir. İhanet şebekeleri bu ülkede hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaktır.   Türk Milleti tarihi boyunca her zaman esareti canı pahasına reddetmiştir. Bir gecede ihaneti gördük, bir gece de zaferi gördük. Şehitlerimiz namusumuz, gazilerimiz onurumuzdur.  Bizlere düşen görev ise şehitlerimizin miraslarına sahip çıkmak ve bundan sonraki nesillere emanetleri aktarmaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın, şanlı bayrağımızın altında huzur içinde yaşamayı bizlere ve bizden sonraki nesillere nasip etsin.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER  AJANSI-MARDİN 

 

 


 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04