MTDF BAŞKANI AYDIN`DAN ``ANNELER GÜNÜ``MESAJI

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı İbrahim Aydın,anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mardin 14.05.2017 08:50:40 0
MTDF BAŞKANI AYDIN`DAN ``ANNELER GÜNÜ``MESAJI

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı İbrahim Aydın,anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

MTDF Başkanı Aydın yayımladığı mesajda, “Dünyanın en değerli varlığı olan saygıdeğer annelerimizi sevgi, saygı ve en derin muhabbetlerimle selamlıyorum. Her birimizin sebebi vücudumuz olan tüm annelerin “Anneler Günü”nü tüm ruhu canımızla tebrik ederiz. Muhabbetin, şefkatin, sevginin ve sadakatin yeryüzündeki timsalleri olan annelerin dünyevi hiç bir karşılık beklemeksizin dokuz ay karnında taşıdığı yavrusunu bin bir sancıyla doğurdukları, göz bebekleri gibi bakarak, gece gündüz demeden büyük sıkıntılarla yetiştirdikleri evlatlarının mutluluklarını, Mürüvvetlerini görmeleri onlara dünyalara bedeldir.

 

Huzur ve bereket bulmak isteyenler, annelerine karşı sevgi ve saygıda asla kusurda bulunmamalıdır. Yaşıyorsa şayet hemen annenizin elini öpmek ve duasını almanın tam zamanıdır. Hadisi şerifte olduğu gibi “Cennet annelerin ayakları altındadır”. Bizler hem dünyamızı hem de ahretimizi mamur etmek istiyorsak annelerimize hak ettikleri değeri verip ve her günü anneler günü bilip ona göre davranmalıyız. Asla onlara of bile dememeliyiz.

 

Bize merhamet ve iyilik duygularını kazandıran annelerimize minnettarız” şeklinde konuştu.

 

MTDF Başkanı Aydın “Toplumun temelini aile, bir ailenin temelini de anneler oluşturur. Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisine muhatap olma şerefine mazhar olan annelere olan gönül borcu ödenemez. Fedakâr, cefakâr annelerimizin anneler gününü kutluyor, annelerimizin kıymetini her gün bilinmesi gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN

 

 


31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10895,2%1,45
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,98% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2502,96% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,00