MTDF`DEN İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÖZTÜRK`E ELEKTRİK KESİNTİSİ DOSYASI

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, 16 nisan tarihinde yapılacak olan Referandum öncesi güvenlik toplantıları için Mardin`e geldi.

Mardin 21.02.2017 17:44:06 0
MTDF`DEN İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÖZTÜRK`E ELEKTRİK KESİNTİSİ DOSYASI

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, 16 nisan tarihinde yapılacak olan Referandum öncesi güvenlik toplantıları için Mardin'e  geldi.

 

 

Bugün Mardin'e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Sebehattin Öztürk,Mardin Valiliğini ziyaret ederek bir süre Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ile bir süre görüştü.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk:''Güvenlik ve önümüzdeki zaman içerisinde güvenlik konularında yapılacak ve yapılması gereken konuları değerlendirmek maksadıyla bölgeyi geziyoruz. Bunun içinde referandum da var ama önümüzdeki yaz ve bahar döneminde yapacağımız işleri de bir yandan gözden geçiriyoruz. Ama bu zaman kadar yapılanları da yeniden değerlendiriyoruz. Vali, kaymakam ve sivil toplum kuruluşlarımızla yapacağımız görüşmelerde  bilgi sahibi olacağız. Ona göre bir değerlendirmede bulunacağız.Bölgede faaliyet sürdüren STK ve Kanaat önderleri ile de görüşeceğiz." dedi.

 

Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk daha sonra Mardin'de faaliyet sürdüren STK'ları başkan ve yönetim Kurulları ve Kanaat Önderleri ile Kamu Yönetcileri ile Erdoba Elgance otelde bir araya geldi.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk tarafından Erdoba Elagance Otelde düzenlenen  İştişare toplantısına Bölgede faaliyet yürüten STk'ları Yönetcileri ile Kanaat Önderlerinin  yanısıra Mardin Vali yardımcısı Ali ikram Tuna ,Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar,,Mardin İl Jandarma Alay komutanı Halil Uysal,Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar,İçişleri Bakanlığı İletişim Müdürü M.Selami Yazıcı ve yetkililer katıldı.

 

Toplantıya davet edilen   Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel Başkanı İbrahim Aydın  yaptığı kısa açıklamada :''Bakan yardımcısının davetlisi olarak  Erdoba Elagance otelde katıldıkları toplantıya 10 kişilik yönetim kurulu üyelerinden oluşan geniş bir katılımda bulunduklarını ve Toplantıda Bölgede Kangren haline gelen, Elektirik kesintileri sorunu ile  GAP sulama kanalarını tamamlanması noktasında bölgede enerji sorunu daha hafifleyeceğini dile getirdik ''Dedi. 

 

Bakan Yardımcısı Öztürk ile detaylı görüşme imkanı bulduklarını ifade eden Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel Başkanı İbrahim Aydın sözlerine şöyle devam etti.:''İçişleri Bakan yardımcısı sayın Öztürk ile görüşme imkanı bulduk.Bakan Yardımcısı Öztürk'e Elektirik kesintileri sorununa lişkin hazırladığımız Dosyayı elden verme imkanı bulduk.Ayrıca toplantı sırasında da söz alarak konuyu bir kez de orada anlatarak,konunun bölge için öneminden söz ettik.Bakan yardımcısı konuyla yakından ilgileneceklerini   ifade etti.Federasyonumuza gösterilen yakın ilgiden dolayı da yetkililere  şükranlarımızı sunuyoruz..''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07