MTDF HEYETİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerinden oluşan Heyet ,MTDF Onursal Başkanı Mehmet Şerif ÖTER ile birlikte ,Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az ve İlçe

24.11.2017 21:41:40 0
MTDF HEYETİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında  Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Yönetim Kurulu  Başkan ve Üyelerinden oluşan Heyet ,MTDF Onursal Başkanı Mehmet Şerif ÖTER  ile birlikte  ,Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Ali Az ve İlçe Milli Eğitim şube müdürleri  Mehmet Akdağ ile Abdülkadir Gümüşü ziyaret  ederek Öğretmenler Günlerini kutladı.

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı İbrahim Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Onursal Başkan Mehmet Şerif Öter ile birlikte  gerçekleştirilen ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim  Müdürü  Mehmet Ali Az ve İlçe Milli Eğitim şube müdürleri  Mehmet Akdağ ile Abdülkadir Gümüşü ziyaret  edilerek  Çiçek takdim eden heyet ,Öğretmenler Günlerini kutladı.

 

 

Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşanırken  eğitime verdiği değeri belirten MTDF Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter   ; “Eğitim hayatımızın en önemli ihtiyacı ve olgusudur. Bu ihtiyacı karşılayan öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Bu  nedenle Kızıltepe ilçesinde görev yapan tüm Öğretmenler adına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Az ve İlçe Milli Eğitim şube müdürleri  Mehmet Akdağ ile Abdülkadir Gümüşü  makamlarında    ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu söylemek istedik. Yıllarını eğitime adamış ve binlerce öğrenci yetiştirmiş  bu güzide yönetmen öğretmenlerimizi ziyaret ederek sohbet ettik ve öğretmenler günlerini kutladık. Bu vesile ile hem tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor,hepsine şükranlarımızı sunarız   ” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-KIZILTEPE/MARDİN


28.6° / 18°
  • BIST 100

    10792,50%-0,98
  • DOLAR

    32,19% 0,04
  • EURO

    34,85% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2416,25% -1,83
  • Ç. ALTIN

    3940,55% -1,46