MTDF Başkanı Öter’den Yeni Yıl Mesajı

Kızıltepe hububat ticaret merkezi ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel başkanı Mehmet Şerif Öter,Yeni Yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mardin 31.12.2020 10:17:00 0
MTDF Başkanı Öter’den Yeni Yıl Mesajı

Kızıltepe hububat ticaret merkezi ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel başkanı Mehmet Şerif Öter,Yeni Yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Kızıltepe hububat ticaret merkezi ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel başkanı Mehmet Şerif Öter, yeni yıl mesajında “Ülkemizin ve insanlığın 2020 yılında yaşadığı büyük zorlukların ve musibetlerin geride kalmasını, 2021 yılı sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesine diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Kızıltepe hububat ticaret merkezi ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) Genel başkanı Mehmet Şerif Öter, Yeni yılın yeni bir başlangıç ve toparlanma yılı olması temennisinde bulunarak, 2021’in tüm dünyada sağlık, huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

 

2020 Yılını değerlendiren başkan Öter  “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan koronavirüs KOVİD-19 belası insanlığı adeta esir aldı”

Yaşanan doğal afetlerin yanı sıra, sosyal sorunlar ve ekonomide yaşanan belirsizlikler hala devam ediyor. Pandemiyle birlikte insanlığın, yaşam tarzını değiştirmeye kararlı olan küresel emperyalist güçler, Özünde manevi değerlerin olmadığı, merkezinde ‘modern efendi köle düzeninin hakim olacağı zayıfın ezildiği, sömürüldüğü yeni bir dünya düzenine, doğru insanlığı hızla sürüklüyorlar. Şeytani üst aklın proje ve tuzaklarına karşı iyi insanların birlik, beraberlik içerisinde hazırlıklı ve uyanık olmaları; Dünyanın ve insanlığın geleceği açısından hayati önem arz etmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılı içerisinde salgın, deprem ve başka nedenlerle kaybettiğimiz sevdiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifa diliyorum. 2020 Yılında yaşanan tüm zorlukların, musibetlerin ve olumsuzlukların geride kalmasını; Yeni yılın Mardin’imize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, kardeşlik ve esenlik getirmesini yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


Anahtar Kelimeler: Başkanı Mesajı
26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,43% 0,09
  • EURO

    34,69% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2480,42% 0,76
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00