MTDF HEYETİNDEN MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Son Valiler Kararnamesi ile Adana Valiliğinden,Mardin Valiliğine atanan Mahmut Demirtaş'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri devam ediyor.

Mardin 8.08.2020 15:59:00 0
MTDF HEYETİNDEN MARDİN VALİSİ DEMİRTAŞ

  Son Valiler Kararnamesi ile Adana Valiliğinden,Mardin Valiliğine atanan Mahmut Demirtaş'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri devam ediyor.

 

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ın Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu  Başkanı  ve Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanlığındak MTDF yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile Artuklu Ziraaat Odası Başkanı  Malik ÖZKAN  Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaret sırasında Heyet Vali Demirtaş'a Mardin ve bölge  için hayati önemde olan GAP sulama kanallarının biran önce tamamlanması ve Kızıltepe Çevre yolu  konusunda   bilgi sunarak, yardımcı olmaları konusunda  destek istedi.

 

Görüşme sırasında Vali Demirtaş,   GAP'in öneminin farkında olduklarını ve bu konuya öncelik verdiklerini  ifade etti.

 

Ziyaret sonrasında açıklama yapan MTDF Genel Başkanı ve Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter yaptığı açıklamada şunları söyledi;


''Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ,Mardin'de Göreve başladıkları günden bu yana İnsanlara sıcak, samimi yaklaşımları ve her konuda şeffaflığı vurgulamaları gelecek adına bizlerde ve Mardin halkımızda umut ve heyecan yaratmıştır.''açıklamasını yaptı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56