Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı ve Zahireciler Derneği başkanı Mehmet Şerif Öter, Kızıltepe Belediye Başkanı Zeyni ipek ile görüştü.
Kızıltepe Belediye başkanı Sayın Zeyni İpek'i Ziyaret eden Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı ve Zahireciler Derneği başkanı Mehmet Şerif Öter, "12 Yıl önce boşaltılan yüzlerce Eski buğday pazarı dükkanların konumu itibariyle Kızıltepe ilçemize yakışır ve İhtiyaç duyulan bir projeye dönüştürülmesi ve ayrıca dükkan sahibi esnaflarımızın bu konuda yaşadığı büyük mağduriyetin son bulması için Belediye başkanı Sayın Zeyni İpek'ten yardım talebinde bulundu.
Öter, ayrıca konuyla ilgili yakın zamanda Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye başkan vekilimiz Sayın Tuncay Akkoyunu Ziyaret edip, durumu arzedeceğini söyledi.
Kızıltepe Belediye başkanı İpek, konuyu belediyenin ilgili birimleriyle değerlendireceklerini ve gerekli olan her türlü olumlu katkıyı sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Başkan Öter , Samimi misafirperverlik ve içten kabulleri için Belediye başkanı Sayın İpek'e teşekkür etti.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE
9659,48%0,49
37,90% 0,05
41,06% 0,14
3766,88% 0,98
6070,97% 1,51