MUHARREM DOĞAN?IN MUTLU GÜNÜ

CHP 22. dönem Milletvekillerinden Muharrem Doğan`ın oğlu İşadamı Kıvanç Doğan Ankara Rixsos Otelde düzenlenen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

11.09.2015 12:57:50 0
MUHARREM  DOĞAN?IN   MUTLU GÜNÜ

Mardin'in siyasetçi ve iş adamı yetiştiren iki ünlü ailesi akraba oldu. Mardin'de 3 dönem Belediye Başkanlığı yapmış Mehmet Saraçoğlu'nun torunu İffet Saraçoğlu ile CHP 22. dönem Milletvekillerinden Muharrem Doğan'ın oğlu İşadamı Kıvanç Doğan Ankara Rixsos Otelde düzenlenen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

          Genç çiftin nikâhını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini  CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan yaptı.

Seçkin davetlilerin bulunduğu düğün törenine Mardinli iş adamlarından Mehmet Emin Değer, Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil Eski Mardin Valisi Temel Koçaklar, Eski Mardin Belediye Başkanı Aydın Saraçoğlu ve tanınmış işadamları hazır bulundu.

          Kıvanç ile  İffet yapılan nikâh töreninde “Evet” derlerken iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin de sözünü verdiler.  Artuklu Haber’e açıklama yapan Kıvanç ve İffet çifti  "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin" diye konuştu.

          Bugüne kadar siyaset ve iş adamı yetiştirmiş olan Saraçoğlu ve Doğan ailelerinin bu mutlu gününde  bir çok siyaset, iş dünyası, akademi, hukuk ve gazete imtiyaz sahibinin de bulunduğu dostları yer aldı. Düğüne,  parti çalışmalarını tamamlayamadığı için katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere birçok siyasi parti temsilcisi ve milletvekili çelenk yolladı.

          Mardin Müziğinin yoğun ilgi ve beğeni gördüğü düğünde .Sanatçı Ufuk Özel   de sahne aldı  ,sanatçı Sahnede dinleyenlerin isteklerini kırmadan yerine getirerek, gece gec saatlere kadar sahne aldı.

          Eski CHP Mardin Milletvekili Muharrem Doğan,  Artuklu Haber’e duygularını şu sözlerle yansıttı: "Çok mutluyum öncelikle dostlarımla bir arada çocuklarımızın saadetini görmek, paylaşmak bambaşka bir duygu. Ben bütün gençlerin mutlu olmasını ve mutlu bir Türkiye'de yaşamalarını istiyorum. İş ve siyaset dünyasından arkadaşlarımın bu mutlu günümüzde bizimle olmaları beni çok sevindirmiştir. Yarın düşmanlıkların değil barışın, kardeşliğin ve sevginin kazanacağı bir Türkiye'ye uyanalım diyorum" sözleri ile duygularını dile getirdi.

 

Arrtuklu Haber  Grubu olarak Genç Çiftlere Ömür boyu sürecek Mutluluklar Diliyoruz....

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:İSMAİL DİNÇEL

 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07