MUHTAR MEHMET ERGİNOĞLU;'YENİYOL CADDESİNE EDS KURULMASI KAZALARI ÖNLEYECEK'

Mardin Artuklu Eminettin Mahallesi Muhtarı Mehmet Erginoğlu, Mardin Yeniyol da yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için mutlaka Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulmasını istedi.

Mardin 12.05.2024 15:42:00 0
MUHTAR MEHMET ERGİNOĞLU;

Mardin Artuklu Eminettin Mahallesi Muhtarı Mehmet Erginoğlu, Mardin Yeniyol da  yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için mutlaka Elektronik Denetleme Sistemi  (EDS) kurulmasını istedi. 

 

Mardin Artuklu İlçesi Eminettin Mahalle Muhtarı Mehmet Erginoğlu üzerinde, kazaların olmaması için bölge sakinleri adına Mardin Artuklu ilçesi Eminettin Mahallesi Yeniyol  Caddesine Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulmasını istiyor.

 

Mardin Artuklu ilçesi Eminettin Mahallesi şehir merkezinden geçen Yeniyol da  yaşanan trafik kazalarına mahalle adına tepki gösteren Eminettin Mahallesi Muhtarı Mehmet Erginoğlu yola acilen Elektronik Denetleme Sistemi kurulmasını istiyor.

 

“Yetkililerden Duyarlılık Bekliyoruz”

 

Eminettin Mahallesi Muhtarı Mehmet Erginoğlu  Mahalle sakinleri; adına "Şimdiye kadar bu yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan onlarca kişi hayatını kaybederken bir çok ölümlü yaralanmalı kazalar meydana geldi. Araçlar sanki hız denemesi yaparcasına son sürat hız yapıyorlar. EDS kurulumuyla bu kötü durumun önüne geçilebilir” şeklinde konuşuyor.

Mardin Artuklu İlçesi Eminettin Mahallesi Muhtari Mehmet Erginoğlu Yeniyol caddesi üzerinde, kazaların olmaması için bölge sakinleri Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulmasını istiyor.

 

Mardin Artuklu İlçesi  Yeniyol' Caddesine Bölge sakinleri EDS istiyor! 

 

Artuklu Eminettin Mahallesi Yeniyol güzergahı  caddesi üzerinde özellikle araçların hız kurallarına uyması adına EDS'nin gerekliliğini anlatan vatandaşlar, "Bu yol üzerinde sağlı sollu yerleşim alanları mevcut. Belirtilen yol üzerinden Nusaybin İlçesine, Yabancı Diller üniversite ve eğitim kurumları var. Yolun geniş ve düz olması nedeniyle araçlar 100-120 km hızla gidiyor. Özellikle gece 150 km hızla giden araçlar bile var” ifadelerini kullandı.

 

EDS KURULMASI HALİNDE SORUNUMUZ ÇÖZÜLECEK 

 

Bahse konu yol üzerindeki konutlarda oturan mahalle sakinlerinden Ahmet Mert yoğun şikayetlerinin bulunduğuna da dikkat çekerek, “Yeniyol Caddesinde özellikle yaya geçişlerinde vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyorlar. Burada EDS kurulması halinde bu sorunumuz çözülecek” şeklinde konuştu. Burada ölümlü veya yaralamalı bir kaza meydana gelmeden sorunun çözülmesini beklediklerini vurgulayan vatandaşlarımız yetkililerden ilgi ve sorunun çözümünü beklediklerini kaydetti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,64% -0,45
  • EURO

    34,97% -0,74
  • GRAM ALTIN

    2422,86% -0,90
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00