MUHTEŞEM FESTİVAL,MUHTEŞEM FİNAL İLE SONA ERDİ

BAŞKENTLİLERİN BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİĞİ BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ, ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER, OYUNLAR, EĞLENCELER, GÖSTERİ VE BİRBiRİNDEN ÜNLÜ SANATÇILARIN VERDİĞİ KONSERLERLE 22 GÜN BOYUNCA EĞLENCENİN ADRESİ OLDU

Sağlık 9.07.2013 09:31:03 0
MUHTEŞEM FESTİVAL,MUHTEŞEM FİNAL İLE SONA ERDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Büyük Ankara Festivali, muhteşem bir finalle sona erdi.
Atatürk Kültür Merkezi (eski hipodrom) alanında 16 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen, çocuklara yönelik pek çok etkinlik, oyun, animasyon ve adrenalin dolu şovlarla gündüzleri dolup taşan, her akşam değişik sanatçıların verdiği 6_buyuk_ankara_festivali_final_HKN_2120.JPGkonserlerle eğlencenin merkezi haline gelen Büyük Ankara Festivali, sona erdi.

Festival süresince yüz binlerce başkentliyi ağırlayan Büyük Ankara Festivali, uluslar arası gösteri toplulukları ile de
başkentlilere keyifli anlar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ile birimleri ve bağlı kuruluşların tanıtıldığı stantlar, 22 gün boyunca vatandaşların büyük ilgisini çekerken, ödüllü yarışmalar zihinlerde yer etti.

-BAŞKAN GÖKÇEK, ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek de zaman zaman festival alanına gelerek, etkinlikleri izledi, stantları gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Melih Gökçek’in otobüs üzerinden çocuklara top dağıtması festivalin en çok ilgi çeken anlarından biri oldu. Başkan Gökçek, festivalin final gecesinde de Atatürk Kültür Merkezi alanına gelerek top dağıttı ve çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Büyük Ankara Festivali’nin final günü olan 22. gününde Atatürk Kültür Merkezi Alanına akın eden Başkentliler, Murat Boz’un muhteşem konseriyle final coşkusu yaşadı.

Konserden önce yine Ankara’nın dünü ve bugününü anlatan ve son 20 yılda kaydedilen gelişmeleri gösteren bir sinevizyon 6_buyuk_ankara_festivali_final_HKN_1514.JPGizlendi.    

-MURAT BOZ’DAN MUHTEŞEM FİNAL- 

On binlerce Başkentlinin akın ettiği festival alanında konserine “Vazgeçmem” adlı şarkısı ile başlayan Murat Boz, büyük alkış aldı. Murat Boz, sevilen şarkılarından örnekler sunarken, “Aşklarım Büyük Benden”, “Özledim”, “Ben Aslında”, “Kalamam Arkadaş”, “İki Medeni İnsan” gibi sevilen parçaları seslendirdi.

Murat Boz, seyircilerin yoğun ilgisine teşekkür ederek, “Hepinize teşekkür ediyorum. Melih başkanıma çok teşekkür ediyorum, beni sizlerle buluşturduğu için” diye konuştu.

Murat Boz konserine “Hayat Sana Güzel”, “Dönmem”, “Sallana Sallana”, “Uçurum” adlı şarkılarını söyleyerek devam etti. Başkentlilerin büyük ilgi gösterdiği Murat Boz konserini binlerce kişi izledi. Hareketli şarkılara alkışlarla eşlik eden Başkentliler unutulmaz bir konser keyfi yaşadı.

Konserin ardından yapılan havai fişek gösterileri ise festival alanında görsel bir şölen yaşattı.

-FESTİVAL’DE ÇOCUKLARIN TOP KEYFİ-

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Büyük Ankara Festivali’nin final gecesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otobüsün üzerinden çocuklara saatlerce top dağıttı.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanını otobüs ile gezen Başkan Gökçek, çocuklarla selamlaşarak, mutluluklarına ortak oldu.  Büyük Ankara Festivali’nin finalinde Başkentliler muhteşem bir gece daha geçirdiler.

 

ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA


36.7° / 24.1°
  • BIST 100

    10429,05%2,59
  • DOLAR

    32,29% -0,04
  • EURO

    35,08% 0,52
  • GRAM ALTIN

    2403,40% -0,47
  • Ç. ALTIN

    3870,48% 0,00