MÜSİAD BAŞKANI KAAN`DAN ATO`YA ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği?nin (MÜSİAD) yeni Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Ankara?daki ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinden birini Ankara Ticaret Odası?na (ATO) gerçekleştirdi.

1.07.2017 10:39:04 0
MÜSİAD BAŞKANI KAAN`DAN ATO`YA ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) yeni Genel Başkanı Abdurrahman Kaan,Ankara’daki ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinden birini Ankara Ticaret Odası’na (ATO) gerçekleştirdi.
 


Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a iade-i ziyarette bulunan Kaan, yeni dönemde MÜSİAD’ın yapacağı çalışmalardan söz etti. Kaan, iş dünyasının önündeki engellerin kaldırılması, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve iş adamlarının yurt dışına daha fazla açılması konusunda çalışmalar yürüteceklerini bildirdi.


 
ATO Başkanı Baran ise yeni görevinden dolayı MÜSİAD Genel Başkanı Kaan’ı tebrik ederek başarılar diledi. MÜSİAD Başkanı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baran, ATO’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. MÜSİAD’ın Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Baran, “MÜSİAD ile yakın temas ve diyalog içinde olacağız” dedi.


 
Ziyaret sırasında ATO Başkan Yardımcıları Mustafa Deryal ve Mehmet Aypek, Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Şahin de hazır bulundu. Ziyaretin ardından gerçekleştirilen çalışma yemeğine ise TBMM eski Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek ile ATO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de katıldı. 
 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90