MUSİAD BAŞKANI YILMAZ: MESELE MEMLEKET MESELESİ!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yılmaz 16 Nisan?da yapılacak olan referandumun ?evet-hayır kavgası? olmadığını belirterek, ?Mesele memleket meselesi. Memleket kavgası? dedi.

24.03.2017 07:55:38 0
MUSİAD BAŞKANI YILMAZ: MESELE MEMLEKET MESELESİ!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yılmaz 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun ‘evet-hayır kavgası’ olmadığını belirterek, “Mesele memleket meselesi. Memleket kavgası” dedi.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yılmaz yaklaşan referandum öncesi açıklamalarda bulundu. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda halkın sandığa geleceği ile ilgili gideceğini söyleyen Yılmaz, “Evet yada hayır olarak vereceğimiz karar, geleceğimiz adına vereceğimiz bir karar olacak. Çünkü, ülkemiz geçmişte kardeş kavgalarından, siyasi krizlerden ve vesayetlerden çok çekti. Onun için 16 Nisan’da sandık başında vereceğimiz karar evet-hayır kavgası’ ile alakalı değil, MEsele memleket meselesidir” dedi.

 

REJİM DEĞİŞİKLİĞİ YOK

 

Bir takım art niyetlilerin referandum ile ilgili rejimin değişeceği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyleyen Yılmaz, “Halkımızı kandırıyorlar. Rejimin değişeceği ile ilgili provakasyonlar yaparak halkı karıştırmaya çalışıyorlar. Rejim değişikliği falan yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dimdik ayakta 1923 yılında Cumhuriyet kuruldu ve ilelebet bu Cumhuriyet devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olmaya dün olduğu gibi yarın da devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

SİYASİ İSTİKRAR EKONOMİK İSTİKRARI BERABERİNDE GETİRİR

 

Türkiye’nin aydınlık geleceği için siyasi istikrarın çok önemli olduğuna da vurgu yapan Yılmaz, “Sİyasi istikrar, ekonomik istikrarı da beraberinde getirir. Son 60 yılda Türkiye'nin yaşadıklarını bir gözünüzün önüne getirin. Aynı olumsuzlukları bir daha yaşamamak için, Türkiye'nin daha hızlı gelişmesi, kalkınması ve demokrasimizin, millet iradesinin daha güçlü olması için referandum öncesi sağlıklı karar vermek durumundayız. Şunu da belirtmeliyim ki anayasa değişikliği Türkiye'nin gelişmesini hızlandıracak, daha refah bir seviyede halkımızın yaşamasına ön ayak olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 
 
 

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00